Sor

Torpilli subay çocuklarından bize sıra gelmez boşuna beklemeyelim (Als puan

Her Soruya Bizim Bir Cevabımız Var.

  metehan.alkaya  27.07.2015 / 23:43 
Torpilli Subay çocukları
Torpilli subay çocuklarından bize sıra gelmez boşuna beklemeyelim (Als puanım iyi sporum iyi mülakatım iyi geçti ve hala yedek bekliyorum) Torpil değilde ne peki?
Eklenen Cevaplar
  Behiye 29.07.2015 / 08:52
#2
Gençler benim oğlumun da puanı 77,18 ve diğer aşamaların hepsini geçti ve babası emekli subay ama genel yedek 739 idi ve sıra gelmedi

Aklınızdaki soru işaretlerini bir nebze gidermek adına bunları yazıyorum. Ben de sizin gibi çok hakkaniyetle bir seçim yaptıklarına inanmıyorum. Ama eminim çok üst düzeydeki kişilerin yani paşaların falan torpilleri işe yaramıştır. Benim oğlumun babası yarbay ama bize bir torpili olmadı. Bilin istedim.
  MKaganY 28.07.2015 / 22:15
#1
...Çağırma işi bitmiş 230 da kalmış.800 lere mumkun değil gelmez boşuna beklemeyin bari...Ve sana katılıyorum...
Benzer Sorular
kuranda ince sesli harfler nelerdir?
Peygamberimizin kaç çocuğu vardır
Size bir selam verildiği zaman ondan daha güzeliyle veya aynı selamla karşılık verin Size yaptığınız zaman birbirinize olan Sevginizi arttıracak bir şey söyleyeyim mi aranıza selamı yayın Nisa selamlaşma adabı ile ödevini araştırırken bir ayet ve bir hadis-i Şerif bulup sınıfta paylaştı Nisa'nın bulduğu ayet ve Hadise verilmeye çalışan mesaj nedir
Ashabı sufle ne demek
"Çocuklarınıza güzel muamelede bulunun ve onları güzel terbiye edin." Bu hadis İslam'ın koruma altına aldığı ilkelerden hangisi ile ilgilidir? Açıklayınız.