Sor

Merhaba ben 2013 Meslek Lisesi Çıkışlıyım. Sınasız geçişe başvurdum. Sivas

Her Soruya Bizim Bir Cevabımız Var.

  CemilKarakol  21.12.2014 / 10:21 
Sınavsız Geçiş
Merhaba ben 2013 Meslek Lisesi Çıkışlıyım.
Sınasız geçişe başvurdum. Sivas geldi şu an okuyorum ama bırakmayı düşünüyorum. bi daha sınasız geçişe başvurabilirmiyim.
Bu Soruya Henüz Cevap Verilmedi. İlk Cevaplayan Sen Ol!
Benzer Sorular
Temel özelliği, eleştirellik ve seçiciliktir. hangisidir bu özelliği ?
Batı Anadolu'da sıklıkla kullanılan ve Hatay'da "heglt" , Güney Doğu Anadolu'da ise " rubaba " olarak bili nedir?
Unesco ve Çocuk Vakfı’nın ortak yaptığı bir çalışmaya göre evlerinde çok çocuk kitabı bulunan çocuklar, az çocuk kitabı bulunanlardan daha başarılıdır. Bu bilgiye göre aşağıdakilerden hangisini söylemek doğru olur? a. Bireylerin çocukluk döneminde kitaplarla ilişkili olmaları, başarılı olmaları için yeterlidir. b. Edebiyat, çocuk için vazgeçilmez bir ihtiyaçtır. c. Çocuk kitaplarının içeriği ne olursa olsun başarı odaklı olmaları dikkate alınmalıdır. d. Çocuğun edebiyatla ilişkili olması başarısını olumlu yönde etkileyen bir durumdur. e. Başarı, bireyin en önemli vasfı olduğu için çocukluk döneminde çocuk kitaplarıyla ilgili yaşantıları olmalıdır.
Bu tarz metinler, iki ya da daha fazla kavram arasındaki benzerlik ve farklılıkları anlatan metinlerdir. Bu tarz metinler diğer metinlerde olduğu gibi belli bir grafikle sembolleştirilerek anlatılabilir. Yine bir edebi eserdeki karakter farklılıkları ve benzerlikleri de bu tarz metinlerle ortaya konulabilir.
Olgun bir insan dost edinmek isterseniz eleştirin basit bir adamı dost edinmek isterseniz methedin