Sor

merhaba; Ben daha önce örgün 2 yıllık kimya okudum.Şuan AÖF de sosyoloji o

Her Soruya Bizim Bir Cevabımız Var.

  towmusic  01.03.2014 / 02:38 
HANGI EĞITIM DURUMUM GEÇERLI?
merhaba;
Ben daha önce örgün 2 yıllık kimya okudum.Şuan AÖF de sosyoloji okuyorum. 3.yılım ancak 3. Yılın bahar dönemi derslerini 1.sınıftan kalan dersler olduğu için alamadım.Bu sene KPSS ye giricem.Hangi eğitim durumumu kullanabilirim?

Bir sorum daha olacak. varsayalım ki 2 senelik diplomamı kullanabileceğim. Memur olarak da atandım.AÖF den sosyolojiyi bitirdim. Bu durumda kıdemim artabiliyor mu?Yani okul bölümü önemli mi memur statüsü için?

Şimdiden teşekkürler
Eklenen Cevaplar
  02.05.2014 / 09:43
#1
Merhabalar, siz kpss önlisansa girebilirsiniz. Eğer atandıktan sonra da lisans mezunu olursanız kıdeminize katkısı olacaktır.
Benzer Sorular
Toplumsal kuralların olması veya olmaması toplumu nasıl etkiler konulu 1 dakikalık konuşma metni yazabilir misiniz?
Yalnız kelimesinde hangi ses olayı vardır?
aşadakilerden hangidinde ünlü daralması vardır
Ciğerlerden gelen havanın ses olarak duyulabilmesi için geçtiği yola.....adı verilmektedir.......içinde yer alan organların değişik hareketleri,yakınlaşıp uzakalşmaları sonucu farklı dil sesleri meydana gelir. Dildeki sesleri birbirinden ayıran,ciğerlerden gelen havanın.....nda uğradığı değişiklikler,takıldığı engellerdir.yukarıdaki ifadede boşluğa aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir? A.SES ÇIKARMA AYGITI B.SES GEÇİTİ C.SES YOLU D.SES YAPISI
Azımsama nedir nolur aciiil