Sorun! Bilen Cevaplasın
Rehberlik ve Sohbet Servisi
 
 Banu   05.09.2014 / 18:41 
450 Ve Üstü Puan Alan Herkesin Yorumunu Bekliyorum..
Meraba arkadaşlar.Kaç gündür araştırıp,düşünüp ama yinede kararsız kaldığım bir konu var.9. sınıf test kitapları almayı düşünüyorum.Ama en iyi yayın hangisi hangi kitabın daha çok faydası olur kararsız kaldım.Ben 490 aldım ve mümkünse önereceğiniz yayın adlarıyla birlikte puanınızı da söylerseniz çok sevinirim.Şimdiden yorum yapan herkese çok teşekkürler :)
  
Cevap Ekle
Sponsorlu Bağlantılar
Bu soru 28550 kez okunmuş ve soruya 58 cevap verilmiştir
HESAPLAMALAR

Sorubak Online Sınav

TEOG Tercih Robotu

Lise Sınıf Geçme Hesaplama

2016 YGS LYS Puan Hesaplama

Lise Takdir Teşekkür Hesaplama

KPSS Puanı Hesaplama

TEOG Puanı Hesaplama

PYBS Puanı Hesaplama

 DGS Puanı Hesaplama

 AÖF Puanı Hesaplama


 halukk   06.09.2016 / 05:36 
#58
490 ve üstü alanlar hangi okullardasınız
 halukk   06.09.2016 / 05:36 
#57
490 ve üstü alanlar hangi okullardasınız
 duyguj   01.09.2016 / 00:33 
#56
Açı yayınları çok güzel ben 482.5 aldım :)
 arslan-murat   10.01.2016 / 15:52 
#55
bilfen şekerim ben kızım 
 FENER1907   29.10.2014 / 20:41 
#54
Banu siteye girmiyor artık yazmanıza gerek yok ama onun yerine ben teşekkür ediyorum.
 okanbektes1   29.10.2014 / 20:31 
#53
OKYANUS VE BİREY ( Cografya ) TAVSİYE EDERİM =)
 Misafir7   29.10.2014 / 16:42 
#52
. Bence güvender coşku fem maltepe iyi finale de  iyi diyorlar ama bilmiyorum puanımızı da sormuşşun 491 aldım
 FENER1907   19.10.2014 / 20:27 
#51
Banu adlı kankam siteye artık girmiyor yazmanıza gerek yok onun yerine ben teşekkür ediyim teşekkürler 
 wandaeda   19.10.2014 / 20:23 
#50
 468 ben bilgiyolu karekok ve esen konu ozetli soru bankalarina bayildim ve aldim cozuyorum karekok de sorular guzel ve disli yani digerleri de guzel pekistirici sorular 👍👍😁
 Banu (Soru Sahibi)  07.09.2014 / 23:35 
+1
#49
Zaten Final ,FDD,Formül hepsi Final Yayımcılık'a ait.Ama Final Dershanesinde kendi kitaplarını vermemeleri ilginçmiş :) Mesela ben de 3 senedir Anafen'e gidiyorum .Anafen'in de Güvender,Zambak,Çözüm vb. gibi yan yayınları var ama bize Sevgi Çiçeği'nin özü olan Anafen Yayınları'ını vermişlerdi :) Ayrıca Okyanus Yayınları'nı hiç duydun mu?
 tahircannn   07.09.2014 / 23:27 
+1
#48
Final kullanmadım ama benzeri olan Formül Yayınları'nı kullandım.Bazı gereksiz bilgiler var lise düzeyinde ama bence soruları kaliteli.

Ayrıca Final Dershanesi'ne gitmiştim ve bana yine Formül Yayınları'nı vermişlerdi.(6.sınıfta ve neden olduğunu bilmiyorum :) )
 Banu (Soru Sahibi)  07.09.2014 / 23:19 
+1
#47
Tahircan hiç Final Yayınları'nı denedin mi?Bence Final Yayınları Tudem Yayınları'ından çok daha zor.Ben 8. sınıfta hem sıkılmamak hem de zaman kaybım olmasın diye Final sorubankası almadım.Onun yerine FDD konu anlatım aldım.(Zaman kaybından kastım müfredat  dışı daha ileriki sınıf soruları vardı.) :)
 tahircannn   07.09.2014 / 23:13 
+1
#46
Peki , başka kişilerin de yayın önerilerini dört gözle bekliyorum.

Yararlı konu .
 sensizbirgecedaha   07.09.2014 / 23:07 
+1
#45
abi bu ne bilimselliktir ya beyin mıncıklanması yaşadım yeminlen :ASDa
 Banu (Soru Sahibi)  07.09.2014 / 23:03 
+1
#44
Ben orda konuşma muhattabı olarak alperi almıştım :)Çünkü dün 15 saat aralıksız ve 495 alan bir kız hakkında konuşuyorduk.Tabi ki ben de çalışarak aldım ve daima prensibim "Hiçbir başarı tesadüf değildir." sözüdür.Yani amacım o kızla kıyaslandığımızda hiç çalışmıyor oluşumuz ve aldığımız puanın yine buna göre çok iyi olmasıydı.Haklısın Türkçe bizim dilimiz ve duyarlı olmakta son derece haklısın:)Yanlışlarımın söylenmesi hoşuma gider ki onları yanlışlıktan kurtarmak için bu yüzden çok sağol.Asıl ben yanlış anlaşıldıysam çok özür dilerim :)
 tahircannn   07.09.2014 / 22:58 
#43
Tamam artık uzatmayalım. Kalbinizi kırdıysam özür dilerim. Bu arada Banu bu konula ilgili cevap yazmazsa sevinirim.Çünkü bu tartışma gittikçe uzayacak.
 FENER1907   07.09.2014 / 22:56 
+1
#42
sanalda kimse ne yazdıgını umursamazki 
 tahircannn   07.09.2014 / 22:51 
#41
Ben hatalara takmıyorum Kendimi anlatamadıysam özür dilerim ama 490 puan alan bir öğrencinin böyle bir hata yapması garibime gitti diyebilirim.
 tahircannn   07.09.2014 / 22:50 
#40
-yorumun devamı : ---iğim gibi benim amacım kimseyi rencide etmek veya küçük düşürmek değil.
 FENER1907   07.09.2014 / 22:49 
+1
#39
Ya burası sanal ortam takma böyle hatalara :D 
 tahircannn   07.09.2014 / 22:48 
+2
#38
Yanlış anlamışssınız.Benim amacım kimseyi rencide etmek veya küçük düşürmek değil. Ayrıca'' içinde Körfez'' bir hata olarak kabul edilebilir haklısın.Fakat ben Türkçe'ye çok önem veriyorum ve bu yüzden yazım yanlışlarımı düzelten bir programım var bilgisayarımda.Yanlış olsaydı düzeltirdi sanırım.(Kesinlikle doğru olduğunu iddia etmiyorum.). Yayın isminin de y si büyük yazılır demek istediniz herhalde . Ben orada cümleye devam etmek istedim ve '':)'' buna bir engel değildir cümlemi bitirmek istesem ''.'' koyardım. ;) Ayrıca herkesi kendinizle karıştırmayın lütfen çalışmadan yüksek puan alan öğrenciler falan demişsiniz.Kusura bakmayın ama çalışmadan nasıl 490 alıyorsunuz.Hava atmak için böyle bahaneler uydurmayın.Fener1907 ben kimseye IQ'mu göstermeye falan çalışmıyorum . Başta da ded
 FENER1907   07.09.2014 / 22:36 
+1
#37
tahircann bu üstün ıq nu git başkalarına göster 
 Banu (Soru Sahibi)  07.09.2014 / 21:58 
+1
#36
Malesef ki bilmekle kullanmak farklı şeydir :) Mutlaka sen de "Ama bence her ikisi içinde Körfez ."(21) yorumunda "da-de" nin ayrı yazılması gerektiğini ve  "yayın ismine de bakacak olursak kendini matematiğe adamış bir yayın gibi. " (23) yorumunda cümleye büyük harfle başlandığını biliyor olmalısın.Ama işte bazen dikkatsizlik bazen de farklı sebeplerden dolayı Türkçe'mizi söylendiği gibi en doğru şekilde kullanamıyoruz ;)

 
 okanbektes1   07.09.2014 / 19:55 
#35
ARKADAŞLAR RİCA ETSEM SORUMU CEVAPLAR MISINIZ ?

->>> Verimli Ders Çalışma Bölümünde
->>> En Başta Görebilirsiniz :)


CEVAPLAYAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN...
 tahircannn   07.09.2014 / 19:11 
#34
Bence aşağıda yazdığın kaynaklara göre her şeyin tam . Ama yinede almadan önce bence bir öğretmenlerine de danış. Bu arada 490 alan bir öğrenci olarak meraba değil,''merhaba'' yazıldığını biliyor olmalısın.
Türkçe'yi doğru kullanalım . :)
 enescetin123   07.09.2014 / 18:29 
#33
BURSA ANADOLUYA BU HAFTA NAKİL TALEBİ YAPTIM 55 BOŞ KONTENJANA YERLEŞEMEDİM.BENİM PUANIM 471 BAL 482 BU HAFTA 42 KONTENJAN VAR YERLEŞEBİLİR MİYİM ?
 Banu (Soru Sahibi)  07.09.2014 / 18:29 
+2
#32
Tudem çok zormuş diyorlar zor bizi bozmaz da sıkılıp kitabı çöpe de atmak istemem :)
 enescetin123   07.09.2014 / 18:28 
#31
BURSA ANADOLUYA BU HAFTA NAKİL TALEBİ YAPTIM 55 BOŞ KONTENJANA YERLEŞEMEDİM.BENİM PUANIM 471 BAL 482 BU HAFTA 42 KONTENJAN VAR YERLEŞEBİLİR MİYİM ?
 asdasaaa   07.09.2014 / 18:27 
+1
#30
473 anafen ve tudem 
 Banu (Soru Sahibi)  07.09.2014 / 18:20 
+1
#29
Allah bizi çalışmadan yüksek alanlar olarak ibretlik yaratmış :D ;) Valla taş çatlasın günde 150 soru çözüyodum..
 FENER1907   07.09.2014 / 18:14 
#28
Banu dort yuz doksan almissin iyi feil diyon ah ah bide bkze bak asdasdaa dd
 Banu (Soru Sahibi)  07.09.2014 / 18:01 
+1
#27
Aldığımız puanlardan da belli zaten :D Millet günde 15 saat çalışıyo 495 alıyo biz de anca yatmışız :D Bu gidişat hiç iyi değil :P :D
 FENER1907   07.09.2014 / 17:37 
+1
#26
Aynen knk bende 20 tane kitap aldim sadece bi iki tane dersane kitabi ful bide toppam ikiyuz soruluklar var onlar disinda hepsi yatim dd
 Banu (Soru Sahibi)  07.09.2014 / 17:32 
+1
#25
Bana kalırsa her yayından bir kitap alcam ama annem izin vermiyor :)8. sınıfta o kadar test kitabı almıştım ama inanın hiçbirisi tam değil .Annem de doğal olarak bu sene o kadar çok kitap almama izin vermicek :) Onun için ne kitaplara ne de bana yazık olsun hem sıkılmadan,sürekli aynı örnek etrafında dolanılmadan,çok öğretici kaynaklar almak istiyorum :) Kesin alıcam dediklerim şunlar:Fem,güvender,esen(fizik),karekök mat,körfez soru bank. eksik kaldıysa söyleyin ltf :)
 Cansu_cuk   07.09.2014 / 16:53 
+1
#24
Sınaav yayınlarını ben kullandım . Ama aldığım gibi bıraktım resimli mesimli ama çok kötü soruları var . Müfredatla ilgisi yok matematiğine bakmıştım kareköklülere çok değişik şeyler vardı
 tahircannn   07.09.2014 / 16:02 
+1
#23
Sınav Yayınları'nı denemedim.Teog'a yakın soru sorduklarını sanmıyorum çünkü böyle bir yayını bilmiyordum bile :) Dershaneleri var onu biliyorum ama yayınları olduğunu bilmiyordum.Karekök Yayınları'nın matematik kitaplarını çok öneriyorlar,denemek lazım fazla yayından zarar gelmez :) yayın ismine de bakacak olursak kendini matematiğe adamış bir yayın gibi. 
 Banu (Soru Sahibi)  07.09.2014 / 15:18 
+1
#22
Çok teşekkür ederim sonuçta üniverste sınavları da artık teog gibi olacakmış.Onun için de Teog'a yakın soruların olduğu kitapları da almamız gerekecek.Ben 8. sınıfta anafen,güvender,ve final mat kulllandım.Anafen in çok faydasını gördüm.Ama Sınav Yayınları da Teog a çok yakın diyorlar.Onu hiç denedin mi?Bi de karakök yayınları hakkında ne biliyorsunuz?
 tahircannn   07.09.2014 / 15:11 
+1
#21
Ben de internetten bu konu hakkında araştırma yaptım ve şu sonuçlara ulaştım ;

Sayısal dersler (özellikle Fizik) için Esen yayınları öneriliyor .
Sözel dersler içinse Fem .

Ama bence her ikisi içinde Körfez . Daha önce hiç konu anlatımlı kitaplarını kullanmadım.Ama soru bankasını kullandım ve soruları Teog'a çok yakın %100 müfredata uygun.Bu yüzden hocalarımın da tavsiyesine göre Körfez alırım sanırım. (Bu arada puanım = 478)
 Banu (Soru Sahibi)  07.09.2014 / 13:17 
+1
#20
Aynen knk ben de anafen multiyle sınava hazırlandım anafenin devamı fem ve güvenderle devam istiyorum tabi önerdiğiniz diğer yayınlara da bakıcam :)
 turkey1234   06.09.2014 / 18:54 
+1
#19
Şimdii öncelikle ben TEOG'a anafenin multi kitabıyla hazırlanmıştım ama lise için yok .Güvender yayınları iyi olur ben zoru severim diyorsan Tudem de iyidir.Ama Anafen kitaplarını mutlaka al çok iyi hazırlıyor 
 house   06.09.2014 / 18:52 
+1
#18
fem palme
 Cansu_cuk   06.09.2014 / 17:47 
+1
#17
465 - Bak sana bir kıyak Anafen ve Güvender takıl .
-Teog sınavı kolay oldu ben diyorumki keşke aileme dershane parası verdirmeseydim . Zor kaynaklar alıp zor testler çözdüm hiç zor soruda çıkmadı Kolay çıkınca şaşırıp kaldım yapamadım
-İleride teog gibi sistemle üniversiteye yerleşcez bu arada alında olsun . Yine kolaay bir sınav ypcaklar
 Banu (Soru Sahibi)  06.09.2014 / 16:45 
+1
#16
Güvender,körfez lise devamı aynı adla var diye biliyorum ama anafen feme dönüşüyor.Çok haklısınız hepinize teşekkürler :)
 canerkaya   06.09.2014 / 16:31 
+1
#15
bence tudem ve  anafen al onlar zor ama biraz geçince alışıosun sonra diğer soruları pratik şekilde yapıosun
 SAAS   06.09.2014 / 16:07 
+1
#14
472 aldım eğer hem iyi yapim hem moralim bozulmasın hem de iyi öğrenim istiyorsan coşku güvender körfez ama ben çok zor istiyorum moralim bozulmaz diyorsan tudem final anafen fem falan (tabi hangilerinin lise yayını var hiç bir fikrim yok)
 eliffcanakcii   06.09.2014 / 16:03 
+1
#13
Benim arkadasim 440larda bir sey aldi fakat anafen, guvender, tudem bunlarin hepsini cozdu. Ben sizi kirmak ocin veha baska bir sey icin yapmamistim o yorumu. Sadece bu yargiyla yaklasmasini dogru bulmadim.
soruna gelecek olursam bence ogretmenlerinin onerdikleri yayinlari al. Benm bir arkadasimin ogretmeni bir kitap istemis. Baska kitaplari kabul etmemis. Arti bir masraf yerine okullar acilinca sorar alirsin. Ama illa simdi alacaksan anafen,guvender ve eseni alabilirsin
 Banu (Soru Sahibi)  06.09.2014 / 15:20 
+1
#12
Alper çok haklısın teşekkür ederim :) Aynen bana da final mat+fen çok zor geliyordu o yüzden bu sene almamıştım zaten :D Fem+güvender+karekök+maltepe vb. onlara bakiyim ben en iyisi :)
 brolaf   06.09.2014 / 00:02 
+1
#11
Fem konu anlatımları ve maltepe konu anlatımları 484 aldım
 FENER1907   05.09.2014 / 23:56 
+2
#10
elifcanakci nasıl istersen öyle anla kız bişey dememiş 450 altı alanların yüzde 90 ı çalışmıyo . yalanmı değil.hem doğru diyo mesela atıyorum banunun çözdüğü zorluk seviyesiyle onların bir değil. Ben 456 aldım tudem ve finalin kitaplarına dokunmuyodum.Aşırı zor geliyodu . Ama belki banu onları çözer anladınmı?
 Banu (Soru Sahibi)  05.09.2014 / 23:28 
+2
#9
Orda kastettdiğim 450 den aşağı bir puana bana kolay gelen bir kaynak ona çok zor gelebilir.Asla küçümsemek gibi bir amacım yoktu.Allah'ın herkese verdiği zeka ve çalışması farklıdır.Yani kastetdiğim bana ve seviyeme yakın kişilerden kaynak bilgisi almak ;)
 
sponsorlu bağlantılar
TEOG Sorularınız
Puan Sıralaması