Sor

merhaba ben kız meslek lisesi bilgisayar bölümüyüm son senem ygs 1 den bilg

Her Soruya Bizim Bir Cevabımız Var.

  meeltem  22.08.2014 / 07:44 
biri bana yardım etsin !
merhaba ben kız meslek lisesi bilgisayar bölümüyüm son senem ygs 1 den bilgisayar öğretmenliği istiyorum tavan 400 ve taban 280den yukarı olması lazım mış :) ve ben okulda fen bilimlerinden hiçbir ders işlemiyorum diğer derslerden netlerim iyi fakat fenden o kadar iyi değil 10 net yeterli olurmu ygs1 için ?ve benim 11.sınıf okul birinciliğim var öğretmenlerimde bana 12.sınıfta da birinci ol birincilikle gönderelim seni falan diolar şansım ne durumda neler yapmalıyım bilen cevaplarsa mutlu olurum teşekkürler:)
Eklenen Cevaplar
  anonim 22.08.2014 / 08:32
#2
örn diploma notun 86 diyelim okuldan sana ek puanla birlikte yani toplam 77 puan gelir.e okuldan sene sonu diploma notlarına bak az buçuk hesapla hani ne kadar olur ona göre hesabını yap ve kendin tahmin edersin ygsde ne kadar yapabilmen gerektiğini.okul 1. si olursan eger çok iyi olur aynı zamanda okul 1.liği kontenjanından da yararlanabilirsin.Fen ve mat ağırlıklı çalısırsan bence yapılabilir o kadar zor görünmesin ne de olsaa ek puanın geleceği için senin ösys sonuç belgendeki EK PUANLI başarı sırasını dikkate alacaksın.Başarılar..
  anonim 22.08.2014 / 08:28
#1
ilk önce şunu belirteyim sadece 1 sene 1. olman yetmiyo 4 senenin ortalamasında 1. olman lazım ki ek puan sana ' tam' verilirsin. ygs1 matematik ve fen ağırlıklı yani fen bilimlerinin de iyi olması gerekiyor.Senin ygs test çözme sıran türkçe mat fen en son sosyal olması lazım fen bilimlerini ağırlık vermeni tavsiye ederim matematiğinin iyi olmasını düşünerekten.
Benzer Sorular
Yasin, tasarruf yaparak kumbarasinda biriktirdiği paranın %30 unu harcadı.Yasin in 140 TL si kaldığına göre harcamadan önce kumbarasinda kaç TL si vardi
Merhabalar. Sitede bulunan 7. Sınıf matematik sorularının cevap anahtarı yok mu?
20 çeyrek armut kaç bütün eder
Bahcemizde 14 tane ağaç var.Bunlardan 6 tanesi elma ağacı,diğerleri kayısı ağacıdır.Bahçemizde kaç tane kayısı ağacı vardır?
Turkçe için önerebileceginiz kanal var mı