Sor

Dershaneye gitmeden evde disipline nasıl girebilirim. Çünkü en fazla 2-3 ay

Her Soruya Bizim Bir Cevabımız Var.

  epidermis  01.08.2014 / 01:10 
evde çalışırken disiplin?
Dershaneye gitmeden evde disipline nasıl girebilirim. Çünkü en fazla 2-3 ay sonra çalışma istediğimin kaçacağını biliyorum.Hedefimi belirledim ama pek etkili olmuyor.
Eklenen Cevaplar
  sedanur 02.08.2014 / 15:52
#1
her gün hedefine ilerlemek için okulda hangi dersleri gördüysen ve ne işlediysen düzenli olarak tekrar edeceksin.Ezber yapacaksın.Ve çalışmak için düzenli bir saatin olacak.Kesinlikle o saati geçirmeyeceksin yoksa bi türlü başlayamazsın ve  1 gün öyle geçip gider. Saatlerini iyi değerlendireceksin,ödevlerini eksiksiz yapacaksın,araştırma ödevi verilince yapacaksın,performans, proje ödevleri senin için çok önemli olacak.televizyon çok kısıtlı olacak,çok test çözeceksin mesela bi konuyu tekrar ettin ya hemen onun üzerine test çöz ve 1 sonraki gündeki derslerine hazırlıklı gideceksin.Ve parmağın hiç aşağıya inmeyecek.ve eğer hergün böyle devam edersen bir yıl senin için çok kolay geçecek ve çok kısa bir sürede geçecek .Ve hergün ders çalışmayı alışkanlık ha
Benzer Sorular
Bilim insanlarının dünyanın iç yapısı hakkında bilgi sahibi olabilmek için kullandıkları yöntem ve teknikler nelerdir? Yazınız.
Türkiye' de su kaynaklarının tarım alanında israf edilmeden sürdürülebilir kullanılması için neler yapılabilir? Açıklayınız? 10.SINIF
dünyada ilk modern nufus sayımı yapan ülke
Türkiye’de farklı iklim özeliklerinin yaşanmasında ve yağış sıcaklık değerlerinin kısa mesafelerde değişiklik göstermesinde hangisinin etkisi daha azdır?
Akarsu şehir yerleşmeleri