Sor

Bana Matematik YGS - LYS ilk adım konu anlatımlı kitap önerebilir misiniz?

Her Soruya Bizim Bir Cevabımız Var.

  anywhereforyou  22.07.2014 / 15:28 
Matematiğim Çok Kötü
Bana Matematik YGS - LYS ilk adım konu anlatımlı kitap önerebilir misiniz? Bende Final Mat-1 Soru Bankası var Esen var Karekök var ve bunlar bana gerçekten çok zor geliyor daha kolayla başlamak istiyorum..
Eklenen Cevaplar
  snmtryk 01.08.2014 / 14:17
#2
antrenmanlarla matematik  serisi var tavsiye ederim
  saime.tufekci 22.07.2014 / 16:45
#1
Antrenmanlarla matematik serisini muhakkak incelemeni öneririm 1. den başla durumunu bilmiyorum 1.si çok basit görünebilir gözüne ama matematikte ortalama iyi olduğunu söyleyenlere bile faydası dokunabilir çünkü işlem hızını artıran işlem hatasını azaltan bir kitap ben çok faydasını gördüm birde netten şenol hocayı muhakkak izle çok eğlenceli anlatıyor yine ekol hocada öyle birde hocamız yeni başlayanlar için fem ilkadım önermişti antrenmanlarla matematikle birlikte yürütebilirsin ama hemen çalışmaya başla bence matematikteki eksikler kolay kolay kapanmıyor başarılar dilerim...
Benzer Sorular
Meb para burslulugu 6.sinif diğer kontenjan Türkçe 18 dogru 2 yanlış Fen bilimleri 18 dogru 2 yanlış Matematik 15 doğru 5 yanlış Sosyal 17 dogru 3 yanlış Kazanirmiyim? (20 soru)
Yasin, tasarruf yaparak kumbarasinda biriktirdiği paranın %30 unu harcadı.Yasin in 140 TL si kaldığına göre harcamadan önce kumbarasinda kaç TL si vardi
Merhabalar. Sitede bulunan 7. Sınıf matematik sorularının cevap anahtarı yok mu?
20 çeyrek armut kaç bütün eder
Bahcemizde 14 tane ağaç var.Bunlardan 6 tanesi elma ağacı,diğerleri kayısı ağacıdır.Bahçemizde kaç tane kayısı ağacı vardır?