Sorubak'taki dosyaları nasıl açabilirim?

Sorubak'taki dosyaları nasıl açabilirim?

Sorubak aki tüm dosyalarımız winrar programı ile sıkıştırılmıştır. Bu dosyaları açabilmek için winrar programı kullanmalısınız. Winrar programı içerisindeki dosyalar doc, docx, xls, pdf gibi uzantılara sahiptir. Bu nedenle sitemizden sürekli yararlanmak için aşağıdaki programları bilgisayarınıza yüklemelisiniz.

1- Winrar : Sitemizde sıkıştırılmış (üstüste kitapların bir kemer ile sıkıştırılmış hali :) ) dosyaları açmaya yarayan programdır.Sadece açmaya değil dosyalarınızı sıkıştırmaya da yarar. Aşağıdaki diller arasından Türkçe dil seçeneğini bularak işletim sisteminize uygun olanını indirebilirsiniz.

2- Office Programı : Bu program alternatif program kullananlar hariç (open office gibi) her bilgisayarda mevcuttur ancak burada değineceğim konu office 2007de hazırlanan .docx , .pptx uzantılı dosyaları office 2003 kurulu olan bir bilgisayarda nasıl açacağımızdır. Bilgisayarında office 2003 kurulu olanlar office 2007 de oluşturulan dosyaları açabilmek için aşağıdaki uyumluluk paketini yüklemelidirler. ( Resim - 2 )

3- Adobe Reader : .pdf uzantılı dosyaları açmaya yarar.

4- Adobe Flash Player : Flash olarak hazırlanmış dosyaları oynatmaya yarar.

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER