Mobil Telefonlarda Office (doc,docx,xls,pdf,ppt) Dosyalarını Açma

Mobil Telefonlar Office (word,excell) Dosyaları Açma

Mobil telefonlarda office dosyalarını açmanız için önerdiğimiz uygulamalar:

1- Microsoft Office Mobile Android telefonunuz için uygun hale getirilmiş resmi Office yardımcı uygulamasıdır. Dilediğiniz her yerden Microsoft Word, Microsoft Excel ve Microsoft PowerPoint belgelerinize erişebilir, bunları görüntüleyebilir ve düzenleyebilirsiniz. Grafik, animasyon, SmartArt grafikleri ve şekil desteği sayesinde belgeler özgün halleri gibi görünür. Bir belgede hızlı düzenlemeler yaptığınızda veya belgeye açıklama eklediğinizde, biçimlendirme ve içerik aynı kalır

• Harika Görünen Belgeler: Grafik, animasyon, SmartArt grafikleri ve şekil desteği sayesinde Word, Excel ve PowerPoint belgeleri telefonunuzda harika görünür.
• Telefon için optimize edilmiştir: Word, Excel ve PowerPoint, telefonunuzun küçük ekranına uygun hale getirilmiştir.

Microsoft Office Mobile Uygulamasını Telefonunuza İndirmek İçin Tıklayınız

2. WPS Office + PDF

WPS Office, PDF, TXT ve Microsoft Word, PowerPoint ve Excel de dahil olmak üzere neredeyse her dosya türünü açabilir. Bu, e-postanızdan veya tercih ettiğiniz bulut hizmetinizden herhangi bir belge açmak için WPS Officei kullandığınızda, belgenizin aynen PC izde açtığınız gibi görüneceği anlamına gelir.

330 milyondan fazla kullanıcı ve 660,000 google play değerlendirmesi! Dünyanın en popüler, ücretsiz androıd ofis uygulaması Dilediğiniz androıd cihazda ofis belgesi görüntüleyin, oluşturun ve paylaşın Mıcrosoft word, powerpoınt ve excel ile tam uyumlu
WPS Office+PDF Mobile Uygulamasını Telefonunuza İndirmek İçin Tıklayınız
3. OfficeSuite 8 + PDF Converter

OfficeSuite 8+PDF Converter Mobile Uygulamasını Bilgisayarınızda İndirmek İçin Tıklayınız

OfficeSuite kolayca görüntülemek, düzenlemek ve Word, Excel ve PowerPoint belgelerini oluşturmak, PDF den / dönüştürmek ve Android akıllı telefonlar ve tabletler için mevcut en zengin özelliklere sahip mobil ofis çözümü ile dosyaları yönetmek sağlar.
• Görünüm oluşturmak ve tüm tanıdık masaüstü tarzı arayüzü karmaşık ofis ve ekleri düzenleyin.
• dahil olmak üzere Microsoft formatları ile tam uyumluluk DOC, DOCX, docm, XLS, XLSX, XLSM, PPT, PPTX, PPS, ppsx, pptm, PPSM.
• PDF PDF kamera tarama ve İhracat dahil PDF dosyaları için destek.
• RTF, TXT, LOG, CSV, EML, ZIP gibi yaygın formatları için ek destek; Open Office - ODT, ODS ve ODP - (in-app satın alma gibi kullanılabilir) desteği.

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER