En Güzel Babalar Günü Mesajları

En Güzel Babalar Günü Mesajları

komik babalar günü mesajları, güzel babalar günü mesajları, 2016 babalar günü mesajları, babalar günü mesajları uzun, babalar günü şiirleri, anlamlı babalar günü mesajları, babalar günü mesajları sözler

BABALAR GÜNÜ VE ORTAYA ÇIKIŞI

Amerikan İç Savaşında gazi olan bir adamın kızı olarak dünyayı gelmiş olan Sonora Smart Dodd, babalar günü kavramını ortaya çıkartan ilk kişidir. Anneler gününün kutlandığına dikkat çeken Dodd, babalar için de bir günün olması gerektiği düşüncesini ortaya atmıştır. Çünkü Dodd, annesi olmadan babası tarafından tek başına büyütülmüştür ve kendisiyle birlikte 5 kardeşi daha vardır. Normalde 5 Haziranı yani babasının doğum günü olan tarihi babalar günü ilan etmek istemiş ve bu konuda çalışmalara başlamıştır. Fakat bu çalışmaların birçoğu 5 Hazirana yetişmediği için, kutlama tarihi haziran ayının 3. Pazar gününe sarkmıştır.

İlk olarak 19 Haziran 1910 yılında Washingtonun Spokane şehrinde kutlanmaya başlayan babalar günü, 1924 yılında o zamanın Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Calvin Coolidge tarafından da destek görmüştür. Fakat ülkede resmiyete dökülmemiş ve babalar günü yasalaşmamıştır. 1966 yılında yine o dönemin başkanı olan Lyndon Johnson, babalar günü için her yıl haziran ayının üçüncü pazarının kutlanmasını seçmiş ve konu ile ilgili bir bildiri yayımlatmıştır. 1972de ise Richard Nixon tarafından imzalanan belge ile babalar günü yasal bir hale bürünmüş ve resmi tatil olarak ilan edilmiştir.

Babalar günü için tek farklı tarih kullanan topluluk Katolikler dir. Onlar için bu kutlama dini açıdan ele alınmıştır ve Hristiyanlık dininin peygamberi olan İsanın babasının anısına kutlanmaktadır. Her yıl Mart ayının 19. Gününde St. Joseph Günü olarak babalara armağan edilmektedir. Birkaç ülkede ise kutlamaların çoğu dini özelliklerden farklı olarak başka amaçlara yöneltilmiştir.

Babalar Günü Kutlaması İçin Babanızı Mesajla Mutlu Edin

Her sene Haziran ayının 3. Haftasında kutlanmakta olan bu önemli ve özel olan günü hayatınızda ki her şeye koşturan, her an size yetmeye çalışan ve sizin için her fedakârlığı yapan babanıza güzel mesajlar atarak kutlayabilirsiniz. İşte o mesajlardan bir kaçı;

· Bir tanecik babam! Varlığınla her daim yüreğimi ısıtmayı başardın. Bana her zaman güven ve mutluluk verdin. İyi ki varsın. Seni çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

· Mutluluğumu, hüznümü, derdimi, neşemi paylaştığım, her an yanımda olan en iyi arkadaşım. Babalar gününü kutlarım.

· Evimizin en fedakâr üyesi, bir tanecik babası. Sana kucak dolusu sevgi ve öpücük gönderiyorum. Sadece bugün değil her gün benim için özelsin. Babalar günün kutlu olsun.

· Sabır, sevgi, güzellik ve fedakârlık kelimelerin tek bir vücutta toplanmış hali. Benim canım babam. Seni çok seviyorum. Sadece bir gün değil her gün seviyorum seni. Günün kutlu olsun bir tanem.

· Sıcak, şefkatli, sabırlı, bağışlayıcı ve koruyucu biricik babam. Bana hayatımdaki bütün güzellikleri ve anlamları öğreten tek insan. Seni seviyorum benim sevgili babacığım. Babalar gününü kutluyorum ve ellerinden öpüyorum canım babam.

*Dün, bugün ve yarın.. daima seni sevdim, hep seveceğim. Bizimki bitimsiz, tanrısal bir sevgi.. Babacığım babalar günün kutlu olsun.

*İlk adımlarımı atarken ellerimden tutuyordun. Şimdi fark ediyorum ki babacığım, ellerimi hiç bırakmamışsın. Babalar günün kutlu olsun.

*Mesafeler ne kadar uzak olursa olsun sevgisini her zaman üzerimde hissettiğim dün de bugün de yarın da hep yüreğim kadar yakınımda olan babacığım seni çok seviyorum.

*Ateşin yaktığından, güneşin hareket ettiğinden, gerçeğin bir yalan olduğundan şüphelen ama benim seni sevdiğimden asla şüphelenme babacığım, babalar günün kutlu olsun.

*Gelinciklerin en sadesine papatyaların en güzel kokanına güllerin en güler yüzlüsüne babaların en sevgilisine babalar günün kutlu olsun biricik babacığım.

*Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana herhalde sadece BABA derdim. Babalar günün kutlu olsun Babam.

*Üzerine sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var. Seni çok ama çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

*Her zaman söylemesem de biliyorum aslında babamın onu ne kadar çok sevdigimi bildiğini.. Ve ben ne kadar karışık cümleler yazsam da hepsini deşifre edebileceğini.. Çünkü o benim Babam.

*Kollarından daha huzurlu, daha güvenli, yüreğinden daha sıcak ülke yokmuş babacım. Babalar günün kutlu olsun.

*Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven babam, sana layık olmak için yaşıyorum. Babalar günün kutlu olsun.

*Sen güçlü bir çınar gibisin. Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim. Çünkü bana hep güç veriyorsun Babalar günün kutlu olsun.

*Koklanacak gül, açılacak gonca, yaşanacak hayat ve alınacak nefes olan sevgili babam. İkliminden tasasızlık, sevginden cesaret ve gözlerinden esaret aldığım günleri hep yaşamak isterim. Babalar gününü en içten dileklerimle kutlarım.

*Dün sana kızdıklarımı bugün ben yapıyorum baba. Çünkü aslında senin küçük bir kopyanım. Umarım senin kadar sevgi dolu olurum Babacığım.

*Sevgili babacığım gurbet uzak olsa da sevgin o kadar yakın ki bilmelisin ellerinden öperim sevgiler. Babalar günün kutlu olsun. Bana yaptığın dünyadaki en büyük iyilik bana dünyanın en iyi örneği olmandır. Babaların en iyisi, bu gün sadece senin Babalar günün kutlu olsun.

*Senin gibi bir babaya sahip olduğum için ne kadar şanslı olduğumu her zaman bileceğim. Seni seviyorum canım babacım. Baba sevgisini koru. O sevgiyi kesip atarsan, Allah da senin mutluluk ışığını söndürür. Hz. Muhammed (s.a.v)

*Babam olduğun için mutluyum, sahip olduğum en iyi arkadaşsın Babalar günün kutlu olsun babacım.

*Sensiz bir babalar günü geçiriyorum ve inan bana, kendimi çok yalnız hissediyor, çok üzülüyor ve çok üşüyorum Sen benim arkadaşım, sevincim ve ışığımsın. Babalar günün kutlu olsun baba.

*Evimizin güneşi bir tanesi olan canım babama kucak dolusu sevgi ve saygılarımla Babacığım bir günümde değil her günümdesin. Babalar günün kutlu olsun. Babalar günün kutlu olsun dünyanın en iyi babası

*Sen olmadan ben asla varolamam baba. Seni seviyorum. Babalar günün kutlu olsun canım babam. Aslan babam, babalar günün kutlu olsun

*Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam. Babalar günün kutlu olsun

*Kalbi sevgi dolu, sevecen, cömert, kibar, kucağı sıcak, anlayışlı, şefkatli. Bu vasıfların tümünü taşıyan tek erkek Ben ona baba diye sesleniyorum. Benim için dünyadaki en özel erkek! Babalar günün kutlu olsun canım babacım

*Koklanacak gül, açılacak gonca, yaşanacak hayat ve alınacak nefes olan sevgili babam. İkliminden tasasızlık, sevginden cesaret ve gözlerinden esaret aldığım günleri hep yaşamak isterim.

*Kollarından daha huzurlu, daha güvenli, yüreğinden daha sıcak ülke yokmuş babacım. Babalar günün kutlu olsun.

*Bizim bugünlere gelmemizi sağlayan ve hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz babamızın babalar günü kutlu olsun Sen dünyanın en iyi babasısın. Seni çok seviyorum canım babam. Babalar günün kutlu olsun babacım.

*Bana uçabileceğim kanatlar verdiğin için teşekkürler, sevgin ve anlayışınla hep yanımdaydın, daima sığınağımdın. Benim için ne kadar paha biçilmez bir değerde olduğunu asla unutmuyorum. Babalar günün kutlu olsun.

*Sen güçlü bir çınar gibisin Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim Çünkü bana hep güç veriyorsun Babalar günün kutlu olsun

*Bana güç verdin, destek verdin, her zaman ama her zaman yanımdaydın, hayat boyu bütün bunlar için sana teşekkür edebilmem imkansız. Fakat yine de deneyeceğim. Teşekkür ederim baba. Seni çok seviyorum.

*Üzerine sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var. Seni çok ama çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun. Derdimi, neşemi paylaştığım en iyi arkadaşım. Babalar günün kutlu olsun!

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER