Özdebir 9 Ocak 9-10-11-12 Sınıf GİS ve YGS sınavları

ÖZDEBİR 9 ocak 9-10-11-12.sınıf Gelişim İzleme Sınavı 

2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında da, geçen yıllarda olduğu gibi 4 adet Türkiye Geneli “Öğrenci Gelişimi İzleme Sınavı” hazırlanmıştır.

ÖZ-DE-BİR “LİSELERE ÖZEL ÖĞRENCİ GELİŞİM İZLEME SINAVLARI”

Sayın Yönetici,

Öğrencilerimizin sınav sistemlerini tanımaları, düzeylerini görebilmeleri ve eksiklerini giderebilmelerine fırsat veren ÖZ-DE-BİR Deneme Sınavları ÖSYM ve MEB ölçütlerinde ülke genelinde başarıyla uygulanmaktadır.

Yeni teknolojilerle donattığımız Sınav Uygulama ve Değerlendirme Merkezimiz yönetiminde, geçen öğretim yılında Türkiye genelinde;

• 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine Düzey Belirleme Sınavları, (DBS/SBS)

• YGS ve LYS’ye giren öğrenciler için iki YGS, bir LYS denemesi

• Resmi ve Özel Öğretim Kurumlarında okuyan 9, 10, 11 ve 12. Sınıf öğrencileri için her dönemde 2’şer olmak üzere 4’er Liselere Özel Deneme Sınavı uygulandı.

Okullarımızdan gelen talepler üzerine, 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında da, geçen yıllarda olduğu gibi 4 adet Türkiye Geneli “Öğrenci Gelişimi İzleme Sınavı” hazırlanmıştır.

Yine bu yıl ilk olarak öğretim yılı başında tüm sınıflardaki öğrencilerin yıl içindeki gelişimlerini izlemeye ölçü olacak Seviye Belirleme Sınavları hazırlanmıştır. Resmi ve özel tüm liselere açık olan bu sınavların kitapçık, değerlendirme, sonuç yayınlama ve kargo ücretleri dahil bedeli 1,50.-TL’dir. (Her bir sınav döneminde toplam 150 TL.’nin altındaki siparişlerde kargo bedeli sipariş veren kurumlar tarafından karşılanacaktır).

Bu uygulamaya katılmak için web sayfamızda “on-line işlemler” bölümünden sipariş verilmesi ve kitapçık bedelinin sınav öncesinde belirtilen hesap numaralarına ödenmesi yeterli olacaktır.

Bu sınav uygulamaları sonucunda;

• Öğrencilere; Sınıf, Kurum, İlçe, İl ve Türkiye Genelinde başarı sıralarının göründüğü Konu Analizli Sonuç Belgeleri gönderilmektedir.

• Kurumlar da her sınıf düzeyinde öğrenci karnelerindeki temel verileri içeren (Puan türleri, dersler, net sayıları, öğrenci adı, soyadı, numarası vb. göre) sıralı listeleri www.ozdebir.org.tr web adresimizden alabilmektedirler.

Eğitimimizin ölçme ve değerlendirme çalışmalarına katkı vermek, öğrencilerimizin okul başarılarını artırmak, onların sınavlara hazırlanmalarına destek olmak için sunduğumuz bu hizmetimizi tüm kurumlarımızın değerli yönetici ve öğretmenlerinin bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.