Online YGS soruları çöz

online ygs soruları çöz, çıkmış ygs sorularını online çöz, online YGS testleri, online ygs yaprak testleri

2015 YGS sınav tarihiSorubak Online Sınav Sistemi bölümümüzde YGS-LYS üniversiteye hazırlık online testler bölümümüzde çıkmış YGS sorularını öğrencilerin çözmeleri için online haline getirdik. Sizde YGS sınavına hazırlanan öğrenci iseniz yıllara ve deslere  göre kategorilendirdiğimiz binlerce çıkmış ygs sorularını online çözerek başarınızı artırabilirsiniz.

Online YGS soruları bölümümüzden ayrı olarak kendi YGS yaprak testinizi oluşturabilir binlerce soru içerisinde Online YGS soru testi oluşturabilirsiniz.

2015 YGS-LYS Puanınızı Hesaplayın

 

“Online YGS soruları çöz” üzerine 10 yorum

  1. sayısal hiç yapamıyorum tarihi de çok sevmiyorum ama en az 270 puan almam lazım istediğim bölüme gitmem için kaç soru yapmam lazm ?

    Cevapla
  2. tarih zor bir ders ya ezber yapıcaksın yada gece uyumadan önce konuları oku uyu cok yararlı bişe 🙂

    Cevapla
    • Sozelci arkadas yanlis bilgi vermis bence ben 2014 te sinava girdim 7 turkce 17 de sosyal yanlisim vardi 5 de matematikle 290 cektim ne 250 si hele bide turkceyi fulleyip 250 mumkun degil

      Cevapla
  3. calismk, yapamiyorsan intrneetten hocalardan dinle. ben sadece sozellere calisiyorum sayisal 1 tane bile cozmuyorum. ama ii nt yapiyorsan ornegin 20 19 garanti.. sadece turkceyin hepsini dgru ypinca.250 @lirsn 🙂

    Cevapla

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.