Öğretmenler İçin İlköğretim haftası Konuşma Metni

2013-2014

SORUBAK İLKOKULU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ KONUŞMASI

 

Sayın Müdürüm, değerli meslektaşlarım, saygıdeğer veliler ve sevgili öğrenciler,

2012-2013  eğitim ve öğretim yılının başladığı şu dakikalarda okula ilkez adım  atmanın heyecanıyla yüreği çarpan, tekrar okuluna, öğretmenlerine   ve arkadaşlarına   kavuşmanın  mutluluğunu yaşayan çocuklarımızın heyecanını yaşıyoruz.

Sayın Veliler; eğitimin sağlam  temeller üzerinde kurulmasında ve kişilerin ileri yaşlardaki başarılarında ilköğretimin önemi bilimsel olarak kanıtlanmıştır.

Çağımızda bilgi hem çok çeşitlendi, hem de ulaşılması çok kolay hale geldi. Hızla gelişen ve değişen bir dünyada yaşıyoruz. Teknoloji ve iletişimin gelişmelerini olumlu değerlendirip, olumsuzluklarından uzak kalabilmek iyi bir eğitimle sağlanır. Gelecek eğitimle biçimlenecektir. İşte bugün hep birlikte öğrencilerimize  eğitim  kapılarını açıyoruz.

Bizler onları kucaklarken ,sizleri de yanımızda görmek istiyoruz. Öğrencilerimizin başarısında  maddi ve manevi desteğiniz onları  motive edecek ve .başarılarını yükseltecektir. www.sorubak.com

Sevgili Öğrenciler:

Sizler okulumuzda kişiliği gelişmiş, ilke ve hedefleri olan ,çağdaş, bilgili, Atatürkçü, küçüklerini seven ve koruyan, büyüklerine karşı saygılı gençler olarak  yetişiyorsunuz. Sizlerin başarısı  sadece Türkiye Cumhuriyeti’nin değil dünyanın da başarısı olacaktır. Eğitim ve öğretim  sizin de   bu gelecekte yer almanızı sağlayacaktır. Öğrenimin sadece okulda  bitmediğini  ömür boyu sürdüğünü aklınızda tutarak eğitim ve öğrenimin her  fırsatını  değerlendirmelisiniz. Bütün bu amaçlarımıza ulaşabilmenin yolu, Ulu Önder Atatürk’ün de dediği gibi “Tek bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak”.

Bu bilinçle yeni öğretim yılının öğrencilerimize başarı, sevgi, mutluluk dolu günler getirmesini diliyorum

Dokümanın Tam Halini İndirmek İçin TIKLAYINIZ

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.