MEBBİS İKS Öğrenci Girişi

iks öğrenci girişi, iks öğrenci girişi formu, iks öğrenci anketi doldur, iks öğrenci değerlendirme formu, iks öğrenci değerlendirme, iks öğrenci girişi nasıl yapılır, iks öğretmen girişi, mebbis iks, MEBBİS İKS Veli Girişi, MEBBİS İKS Öğrenci Girişi, İKS Öğrenci Girişi

MEB

2016 2016 eğitim öğretim yılı İKS değerlendirme işlemleri öğretmen, öğrenci ve yöneticilerin değerlendirmeleri için açıldı.  İKS öğrenci girişi ve İKS veli girişi aynı sayfada yapılıyor. İKS  Öğretmen Girişi ve İKS Yönetici girişleri ise farklı yerden giriş yapılarak değerlendiriliyor. İKS Öğrenci Girişi ve MEBBİS İKS Veli Girişi için aşağıda verdiğimiz linkleri kullanabilirsiniz. İKS Öğrenci Girişi MEBBİS İKS Öğrenci Girişi

MEBBİS İKS giriş işlemleri okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve yatılı bölge ortaokullarında yapılıyor.

İKS öğrenci girişi nasıl yapılacak?

Öncelikle şunu bilmekte yarar var. Veliler İKS giriş işlemlerini veli T.C kimlik no ve Öğrenci no ile yapacaklar. Öğrencilerin İKS giriş işlemi ise Öğrenci T.C kimlik no ve Öğrenci No ile yapılmaktadır.

İKS öğrenci girişi için tıklayınız. 

İKS veli girşi için tıklayınız

İKS giriş sayfasında açılan sayfada öncelikle giriş kodunu giriniz.  Öğrencinin okul numarasını giriniz. İKS Öğrenci girişi yapacaksanız öğrenci T.C kimlik numarasını, iks veli girişi yapacaksanız veli T.C kimlik numarasınız yazınız. Annenizin kızlık soyadınız ilk iki harfini girdikten sonra  açılan sayfada anket sorularını değerlendirin. Tüm soruları bitirdikten sonra değerlendirmeyi bitirin tuşuna basın.

İlköğretim Kurumları Standardı İKS  anketleri velilerin kurum standartları konusunda görüşlerinizi alabilmek için yapılan bir anket çalışmasıdır. Aşağıda resmi görünen giriş ekranına ulaşıp istenen bilgiler yardımı ile sisteme girmeniz gerekmektedir.

Verdiğiniz cevaplar  okulunuzun standartlarını yükseltmek adına okul yönetimine ışık tutacağını unutmayınız.

İlköğretim Kurumları Standartları Modülü öğrenci ve veli giriş ekranı için aşağıdaki resme tıklayınız

iks giriş

NELER ÖĞRENDİK?

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.