MEB SBS Yedek Sıra Listesini Tekrar Çalıştırsın

SBS daha doğrusu OYP puanıyla yerleştirmeler sona erdi. Birçok okulda halen boşluklar var. Bazılarında ise boşluk görülmüyor fakat boşluk olacak.Bunun iki sebebi var:

1- Sınavla bir okula yerleşip kaydolan çocuklardan; Özel Okula gidenler e-okula kaydedilemediklerinden devlet okulundan da kayıt sildirmemektedirler ve okullar dolu görülmektedir.

2- Özel okulla halen pazarlık halinde olan yada özel okul ile devlet okulu arasında karar veremeyenler de okullar açıldıktan sonra özel okula giderlerse boşluklar oluşacaktır.

MEB SBS yedek sırasını uzattı mı? 2013-2014 SBS sıra takip uzatıldı.

Nabi Avcı, sbs ile  öğrenci alan okullarda boş kalan kontenjanlar dolana kadar kayıtların devam edeceğini belirterek, kontenjanları doldurmak için kayıt sisteminin sürekli güncellendiğini belirtti.

“MEB SBS Yedek Sıra Listesini Tekrar Çalıştırsın” üzerine 7 yorum

  1. sayın bakanıma teşekü isdediğim okula gidecem 04.09.2013 sbs öğrencilerin yüzü gülsün yedeklerin süresi ne zamana kadar devam eder.

    Cevapla
  2. özel okullara kayıt yaptıran öğrenciler sistemden düşmüyor tabiki bir çok okul boş kalır yedek listenin MUHAKKAK çalıştırılmalı bu konuda mahkeme kararı var bakan sesimizi duymuyor devletin imkanları boş yere heba ediliyor yazık

    Cevapla
  3. Liselerdeki boş kontenjanlara yerleşmek isteyen öğrenci sayısı ve boş kontenjanlar çok fazla izmirde 30 boş kontenjanı kalan okullar var sistem tekrar açılmalı

    Cevapla
  4. hadi artık zaman geciyo mebin açması gerek boş kontenjan cok fazla artık müjdeli haber gelmeli

    Cevapla
  5. yedek yerleştirme muhakkak uzatılması lazım boş kalan kontejanların dolması gerekir meb bunları görmesi gerekir

    Cevapla

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.