En anlamlı sevgililer günü hediyeleri

işte sizin için derleğimiz en anlamlı ve sevgilinizin ilgisini çekebilecek sevgililer günü hediyeleri…

14 Şubat Sevgililer Günü Hediye Tavsiyeleri1.Sevgilinizin özel ilgi alanlarına yönelik, ilgi alanlarını destekleyecek bir hediye. Bu hediye onu ne kadar desteklediğinizi gösterecektir.

2.Sizin evinizde giymesi için bir pijama veya eşofman takımı. Bu hediye kendini daha fazla oraya ait hissetmesini sağlayacaktır.

3.Bir müzik kutusunun, sevgilinizin en sevdiği şarkıyı veya sizin şarkınızı çalmasını sağlayın ve bunu ona hediye edin.

4.Birlikte çekilmiş fotoğraflarınızdan bir albüm hazırlayın ve ona hediye edin. Bu albüm digital bir çerçeve de olabilir ve çalışma masasında kullanılarak sürekli onunla birlikte olur.

5.Onun için ağaç dikin veya diktirin. Hem çok ekonomik hem de çok anlamlı bir hediye olacaktır.

6.Onun bir resminin karikatürünün çizilmesini sağlayın ve daha sonra bunu bir tişört veya kupaya bastırarak ona hediye edin. Klasik ama çok eğlenceli bir hediyedir.

7.Çok gitmek istediği bir kursu satın alın ve bunu ona hediye alın. Bir insana istediği eğitimi vermekten daha güzel bir hediye çok azdır.

8.Birlikte oynayabileceğiniz bir oyunsatın alın. Hem çok eğlenmenizi, hem de çok yakınlaşmanızı sağlayacak bir hediye olacaktır.

9.Onu hep görmek isteyipte gidemediği bir yere götürün ve birlikte başbaşa tatil yapın.

10.Ona keyif veya bakımhediye edin. Bir kuaför veya güzellik merkezinden bir bakımpaketi, Bir hastaneden check-up paketi, bir spa merkezinden masajpaketi veya özel bir terzide istediği kıyafeti diktirebileceği bir randevu hediye edin.

ALTERNAFİF:

1 Romantik mum yolu

Mumların romantik gücü tartışılmaz! Evinizin giriş kapısından başlayarak yatak odanıza kadar yere küçük, renkli mumlar yerleştirerek bir ‘mum yolu’ yapın. . Eşiniz yatağınızın kenarındaki son muma ulaştığında kendisini orada bekliyor olun.

2 Fotoğraf sürprizi

Birlikte çekilmiş en sevdiğiniz fotoğrafları arşivden çıkarın ve bir kolaj yapın. En güzel anlarınızdan oluşan küçük bir albüm hoş bir sürpriz olabilir.

3 Aşkınızı çizin

Eğer resim yapabiliyorsanız ya da çiziminiz kuvvetliyse, aşkınızı kağıda yansıtmaya ne dersiniz? İlişkinizi mutlu sonla bitiren bir çizgi roman hem sıradışı hem de eğlenceli olabilir.

4 Mum ışığında yemek

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.