E-Bordro |Maaş Bordorsu | E-Bordro Maaş Sorgulama

E bordro, Ebordro, Kişi bordrosu, E bodro, E bordro maaş, e bordro maliye, E bordro muhasebat, E bordro öğrenme, e bordro öğretmen,

indirMaliye Bakanlığı E-bordro uygulamsı ile günümüzde artık maaş sorgulama ve dökümünü çok kolay.

E-BORDRO MAAŞ SORGULAMALARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

E-BORDRO SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve kullanıma sunulan Say2000i Web Tabanlı Saymanlık Otomasyon Projesi kapsamında maaş hesaplaması yapılan birimlerin personelleri bu sistemi kullanabileceklerdir.

Sistemi kullanabilmek için Resim-1’de görülen Muhasebat Genel Müdürlüğü web sitesine (www.muhasebat.gov.tr) ya da Resim-2’de görülen E-Bordro sistemine (http://bordro.muhasebat.gov.tr/Bordro/gen/login.htm)  internet üzerinden erişilir.

Muhasebat Genel Müdürlüğünün ana sayfası sağ üst köşesinde bulunan ve Resim-1’de kırmızı okla işaret edilen linke tıklandığında da E-Bordro sistemine erişilebilmektedir.

 

1

Resim – 2

 2

Resim – 2’de görülen ekrana ulaştıktan sonra;

–          T.C. Kimlik No alanına bordrosuna ulaşılmak istenen personelin 11 haneli T.C. Kimlik Numarası,

–          Memuriyet Sicil No alanına bordrosuna ulaşılmak istenen personelin üniversitemiz için K 70 ile başlayan ve 4 rakamla sonlanan kurum sicil numarası

( K-boşluk-70-boşluk-4 rakamlı numara şeklinde)

–          Emekli Sicil No alanına bordrosuna ulaşılmak istenen personelin doğum yılının son iki rakamı ile başlayan ve toplam 8 rakamdan oluşan emekli sicil numarası boşluk bırakılmadan girilir.

Sorgulama yapılmak istenen ay seçimi yapıldıktan sonra resimde gösterilen güvenlik kodu “Resimdeki Yazıyı Buraya Yazınız” şeklinde belirtilen alana yazılır ve “GÖNDER” tuşuna basılır.

Bu işlemler tamamlandıktan sonra aşağıda Resim – 3’de görülen ekran karşımıza gelmektedir.

3

 Resim – 3’de kırmızı okla işaret edilen “Bordro Al” ibaresinin altında bulunan Excel dosya simgesine tıklandığında;

şeklinde bir uyarı ekranı karşımıza çıkacaktır. İstenirse dosya açılıp görüntülenebilir, istenirse de bilgisayarımıza kaydedilebilir.

Resim – 4 

4

  Resim – 4’de görüldüğü üzere personel bordro bilgileri görüntülenmiş olmaktadır.

5

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.