AÖL yeni kayıt , kayıt yenileme ücreti için son gün!

  • Kayıt yenileme veya yeni kayıt yaptıracak öğrencilerin anlaşmalı bankalara “yeni kayıt veya kayıt yenileme” ücreti yatırma işlemi 5 Şubat 2016, saat 23:59‘a kadar devam edecektir. Öğrencilerimiz belirtilen gün ve saate kadar anlaşmalı bankaların bankamatiklerden ücretlerini yatırabilecekler.

  • Kayıt yenileme veya yeni kayıt yaptıran öğrencilerin sistem üzerinden ders seçme işlemi 8 Şubat 2016, mesai bitimine kadar devam edecektir.

  • Kayıt yenileme veya yeni kayıt yaptıran öğrencilerin sınava girmek istedikleri “sınav merkezini” kontrol etmeleri gerek duyuluyorsa 8 Şubat 2016 mesai bitimine kadar güncellenmelidir.

  • Yeni kayıt yaptıran veya otomatik olarak kayıt yenileme işlemini yaptıran öğrencilerimizin, öğrencilik durumları“2015-2 aktif” olduğunda veya ders seçme işlemini yapabiliyorlar ise yeni kayıt veya kayıt yenileme işlemleri sistem üzerinden tamamlanmış demektir. Bu nedenle kayıt yenileme veya yeni kayıt işlemlerinin yapılıp yapılmadığının kontrolünü sistem üzerinden yapmaları, bu işlem için kurumların aranmaması.

  • Halk eğitim merkezi ve mesleki eğitim merkezi müdürlüklerine yeni kayıt işlemi yapabilmeleri için Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim Sistemi 8 Şubat 2016, mesai bitimine kadar açık kalacaktır. 8 şubat 2016 tarihi mesai bitimine kadar öğrencilerin tamamının sistem üzerinden 2015-2 aktifleştirme işlemini tamamlamaları gerekmektedir.

  • duyuru

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.