AÖL 2.ek sınav sonuçları

aol1. Sınav sonuçlarınızı Öğrenci Girişlerinden sisteme girerek “Öğrenci Genel Bilgiler” menusu altındaki “Sınav Sonuçları” veya “Dönem Dersleri” seçeneklerinden (2013/4.dönem) öğrenebilirsiniz.

2. Mezun olan öğrencilerimizin diplomaları sonuçlar açıklanmasından sonra 2 ay içerisinde hazırlanarak koordinatör Halk Eğitim Merkezlerine gönderilecektir.

3. Mezun olduğuna dair belgeye ihtiyaç duyanlar işlemlerini yaptırdıkları irtibat bürolarına (Halk Eğitim Merkezi ve Mesleki Eğitim Merkezi) başvurabilirler. (Çok zorunlu olmadıkça, çıkma belgesi istemeyiniz bunun yerine “mezuniyet yazısı” alabilirsiniz.)

4. Durumu “Mezuniyet incelemesinde” olan öğrencilerimiz gerekli incelemeler yapıldıktan sonra “mezun” konumuna gelecek olup, sistemde öğrencilik durumu “Mezun” görünenler “Çıkma belgesi” veya “mezuniyet yazısı” alabilirler.

5. Sınav sonuçlarına itirazı olan öğrencilerimiz 10 TL itiraz harcını bankalara (Ziraat Bankası-Halk Bankası- Vakıfbank) yatırdıktan sonra 10 gün içerisinde (sınav sonucu açıklandıktan sonra) Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğüne dilekçe ile (posta – kargo vb) başvurabilirler.

6. Sınav sonuçları için TIKLAYINIZ.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.