AÖF güz dönemi sınav yorumları 14-15 Aralık 2013

Açık öğretim fakültesi güz dönemi sınav yorumları, 2013-2014 AÖF güz dönemi sınav yorumları, 14-15 Aralık AÖF sınav yorumları, aöf güz dönemi vize soru yorumları

Açıköğretim Fakültesinde her dönem iki sınav olmak üzeaofre  iki dönem halinde toplam 4 sınav yapılmaktadır. Güz döneminde ara sınav ve dönem sınavı , bahar döneminde ara sınav ve dönem sonu sınavı şeklinde sınavlar yapılmaktadır.

2013-2014 AÖF sınav takvimine göre Güz dönemi ara sınavı 14-15 Aralık 2013 tarihinde yapılacak. Dönem sonu sınavı ise 25-26 Ocak 2014 tarihinde yapılacak.

Güz dönemi sınavların ilki 14 Aralık 2013 tarihinde yapıldı,Devamı ise 15 Aralık 2013 pazar günü yapılacak. Bu yıl ara sınava daha fazla öğrenci girdi. Sınavlarla ilgili değerlendirmemiz sınavların bitiminden sonra olacak.

Ancak siz düşüncelerinizi yorum bölümümüzden bize iletebilirsiniz.

14-15 Aralık 2013 AÖF güz dönemi vize soru ve cevapları AÖF öğrenci girişinde yayımlanmaktadır.

Anadolu Üniversitesi İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakülteleri 2001 yılından bu yana sınav sorularıve cevap anahtarları e-Kitap biçiminde yayınlanmaktadır. Öğrenciler TC kimlik numarasıyla oturum açarak “Fakülte” başlığından “Sınav Soruları” seçeneğine, “Bölüm” başlığından öğretim yılını, “Ders” başlığından istenen sınavı seçerek sınav sorularına erişebilirler

Eğer Açıköğretim sistemiyle öğrenim gören Açıköğretim Fakültesiİşletme Fakültesi ve İktisat Fakültesi öğrencisi iseniz, “T.C. Kimlik Numaranız” ile e-Öğrenme Portalına oturum açabilirsiniz.

14-15 Aralık 2013 AÖF güz dönemi vize soru ve cevapları için tıklayınız

“AÖF güz dönemi sınav yorumları 14-15 Aralık 2013” üzerine 6 yorum

  1. İngilizce soruları berbattı tüm sorular ikilemli net bir doğru yok her soruda birkaç doğru sırf İngilizce için bir yılım uzayacak sanırım ne bi kurs ne video be Türkçe açıklamalı bir kitap hiç biri yok ama çalış diyorlar olur mu böyle….

    Cevapla
  2. Tüm notlar yüksek ama İNGİLİZCE 3 ’20’ . Kitapta anlatılan konulardan ziyade kelime sormuşlar. Berbat ötesiydi.Herkesin düşük görünüyor. Umarım çan eğrisi işe yarar.

    Cevapla
  3. HAKSIZLIK . BU SORULARDA NE BÖYLE GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTIM .İNLİZCE SORULARI BERBAT İSYAN EDİYORUM.BURDAN HERKESE SESLENİYORU SİZDE SESİNİZİ DUYURUN EN SERT BİÇİMDE. HER SENE 1 DERSTEN KALMAKTAN BIKTIM BUNUN HESABINI KİM VERECEK HAKKIMI HELAL ETMİYORUM BEN ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM.

    Cevapla
      • EVET İNG-3 ÇAKTIK RESMEN LOTO OYNAMAK ZORUNDA KALDIM ÇÜNKÜ HİÇ BİR SORUNUN CEVABI HAKKINDA NET FİKRİM YOKTU.SIFIR GELME OLASILIĞI ÇOK YÜKSEK

        Cevapla

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.