Anadolu Sağlık Meslek Lisesi kayıt için gereken evrakları

Anadolu Sağlık Meslek Lisesi kayıt için gereken evraklar, 2013-2014 Sağlık Meslek Liseleri Kayıt Evrakları

Herhangi bir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi asıl olarak kazanan öğrenciler 12-16 Ağustos 2013 tarihleri arasında kayıtlarını gerçekleştirmek durumundalar. Aşağıda  Anadolu Sağlık Meslek Lisesi kayıt için gereken evrakları aşağıda listeledik.

Özellikle kayıt işlemini ikamet ettiği il dışında gerçekleştiren öğrencilerin kazandıkları okul müdürlüklerini arayarak gitmeleri yararları olacağı düşüncesindeyim.

MEB’e bağlı okulların telefon ,adres gibi iletişim bilgilerine BURAYA tıklayarak ulaşabilrisiniz.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

 

1-      BİRİNCİ BASAMAK SAĞLIK KURULUŞUNDAN Hemşire ve Acil Tıp Teknisyeni olabilir şeklinde alınacak SAĞLIK RAPORU (Öğrenciler; Mesleki ve Teknik Eğitim Yönetmeliğinin 112’nci maddesi esaslarına göre oluşturulan Kayıt-Kabul Komisyonu tarafından ayrıca değerlendirilir. Sağlığı girmek istediği mesleğin öğrenimine ve yürütülmesine elverişli olmayan öğrencilerin kaydı yapılmaz veya sağlık kurulu raporu almaları için en yakın ikinci basamak yataklı tedavi kurumuna yönlendirilir.)

2-      YERLEŞTİRME SONUÇ BELGESİ (Mezun olduğu ilköğretim okulundan alınacak belge imza ve mühürle onaylanmış olacaktır, onaysız belge geçersizdir, kabul edilmez.)

3-      NÜFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİ (T.C kimlik numarası mutlaka olacaktır)

4-      Bursluluk Belgesi (Burs alanlar için)

5-      ÖĞRENCİ KAYIT ESNASINDA HAZIR BULUNACAKTIR. KAYIT KOMİSYONUNCA GÖRÜLMEYEN ÖĞRENCİNİN KAYDI KESİNLİKLE YAPILMAYACAKTIR.

 

KAYIT KOMİSYONU

“Anadolu Sağlık Meslek Lisesi kayıt için gereken evrakları” üzerine bir yorum

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.