Açık Öğretim Ortaokulu Ders Notu Dağıtımı ile İlgili Duyuru

Açık Öğretim Ortaokulu  2013-2014 öğretim yılı I. dönem sınavları için tüm halk eğitimi merkezlerince talep edilen ders notu ihtiyaçlarının dağıtımı Eylül ayı içerisinde tamamlanacaktır. Ek-1’de depo adresleri, Ek-2’de de hangi ilçeye ne kadar ders notu gönderileceği yayınlanmıştır. Ek-1’de adı geçen depoların il/ilçe milli eğitim müdürlüklerince hazır hale getirilmesi gerekmektedir.

Elektronik ortamda muayene kabuller halk eğitimi merkezlerince yapılacaktır. Kitapların (ders notlarının) 23 Eylül tarihinden itibaren 5 iş günü içerisinde muayene kabullerinin yapılması gerekmektedir.

Kitap (ders notu) işlemleri modülündeki kitap (ders notu) muayene kabul ekranında kendilerine gelmesi gereken miktar görülecek, kitapların (ders notlarının) sayımı yapılıp örtüşüyorsa ekrandaki miktar, örtüşmüyorsa kaç kitap (ders notu) geldiyse o miktar girilip kaydet butonuna basılacaktır. İrsaliye üzerindeki teslim tarihi ile elektronik muayene ekranındaki tarih aynı olacaktır. Tarihler arasında farklılık olmayacaktır. Ayrıca her firma için muayene  kabul ayrı ayrı yapılacaktır.

Komisyon üyelerinin isimleri girilip kaydet butonuna tekrar basılacaktır. En son olarak yazıcı butonuna basılarak rapor alınacaktır. Bu işlemlerin ders notları teslim edildiğinde ivedilikle yapılması gerekmektedir.

Depo Adresleri (EK-1)        Ders Notları (EK-2)

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.