9.sınıf kimya 2.dönem 1.yazılı soruları (Arşiv)

9.sınıf kimya 2.dönem 1.yazılı soruları, Kimya 9.sınıf 2.dönem 1.yazılı soru ve cevap anahtarı

9.sınıf kimya dersinde bir dönem içerisinde  en az 3 yazılı sınav yapıldığını biliyorsunuz. Özellikle 1.dönem kimya yazılı sınavlarından düşük not alan öğrencilerin bu dönem daha titiz çalışmaları gerekiyor.

9.sınıf kimya dersinde başarılı olmak için her iki dönemin puan ortalaması en az 50 olmalı veya yıl sonu başarı puanınız 50 üzerinde olmalı. Yani sizin kimya dersinden geçmeniz için dönem ortalamanız 50 ve üzerinde olmalı.

2.dönem 9.sınıf kimya yazılı sınavlarında başarılı olmak için titiz bir çalışma ve tekrarlar gerekir. Çıkmış 9.sınıf kimya 2.dönem 1.yazılı sorularını çözmeniz sizin bu derste başarılı olmanızı sağlayacak.

Kimya 9.sınıf 2.dönem 1.yazılı soruları için sitemizde bir arşiv oluşturduk. Sizde 2.dönem 9.sınıf 1.yazılı soruları arşivimizdeki soruları çözerek sorulacak soru kalıpları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

9.sınıf kimya 2.dönem 1.yazılı sınavına hazırlık soruları arşivimiz her eğitim öğretim yılında ve döneminde yenilenmekte arşiv yeni 9.sınıf kimya 2.dönem 1.yazılı örnekleri ile zenginleştirilmektedir.

9.sınıf kimya 2.dönem 1.yazılı soruları arşivimiz öğretmenler için bir kaynak, öğrenciler için 9.sınıf 2.dönem kimya yazılısına hazırlık soru örnekleri sunmaktadır.

9.sınıf 2.dönem 1.yazılı soruları arşivimize ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız.

9.Sınıf kimya 2.dönem 1.yazılı soruları için tıklayınız

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.