9.sınıf kimya 1.dönem 1.yazılı soruları (Arşiv)

9.sınıf kimya 1.dönem 1.yazılı soruları, kimya dersi 1.dönem yazılı soruları,lise 1 kimya 1.dönem 1.yazılı soruları

Lise öğrencilerinin en fazla zorlandıkları derslerin başında kimya dersi geliyor. Bir öğretim yılı içerisinde kimya dersinde 6 adet yazılı yapılıyor. Bu yazılı sınavlarında 3 tanesi 1. dönem 3 tanesi ise 2.dönemde yapılıyor.

Yazılı sınavlarında başarılı olmak isteyen bir öğrencinin çıkmış kimya yazılı sorularını çözmesi çok önemli. Örneğin 9.sınıf  kimya 1.dönem 1.yazılı sınavına hazırlanan bir öğrencinin çıkmış 9.sınıf kimya 1.dönem 1.yazılı soruları arşivimizde bulunan soruları çözmesi bu dersi başarmasında önemli bir etken.

Sorubak olarak öğretmen ve öğrencilerimize yardımcı olmak adına geçmiş yıllarda çıkmış 9.sınıf kimya 1.dönem 1.yazılı sorularını bir araya getirerek arşiv oluşturduk. 9.sınıf kimya dersi 1.dönem 1.yazılı soruları arşivimiz her yıl güncellenmektedir.

Sizde 9.sınıf kimya 1.dönem 1.yazılı sınav sorularını sitemizden ücretsiz indirip kullanmak istiyorsanız aşağıdaki bağlantıyı kullanarak 9.sınıf kimya 1.dönem 1.yazılı arşivimize ulaşabilirsiniz.

9.sınıf kimya 1.dönem 1.yazılı soruları için tıklayınız

 

“9.sınıf kimya 1.dönem 1.yazılı soruları (Arşiv)” üzerine 14 yorum

  1. bu syfayı çok begendim ama soruların cevplarıda olsa keşke bidaha cevaplarıda koyarsanız sevinirim ve şıklı sorularda olursa sevinirim cevpalrıyla birlikte

    Cevapla
  2. kırmızı olarak yazılan “9.sınıf kimya 1.dönem 1.yazılı soruları için tıklayınız” yazısına tıklayınız. açılan sayfada 10 larca örnek kimya yazılı sorusu var. birine tıklayarak indiriniz.

    Cevapla

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.