9 Mart Açık Öğretim Ortaokulu 2.Dönem Soru ve Cevapları

Açık öğretim ortaokulu 2.dönem cevap anahtarı, AÖO sınavı soru ve cevap anahtarları, 2.dönem AÖO soru ve cevapları

SINAV_GIRIS_2013_22013-2014 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem sınav yerleri belli oldu. Öğrencilerimiz Öğrenci girişinden AÖO Bilgi Sistemine kullanıcı adı ve şifresi ile girdikten sonra; “Sınav İşlemleri” menüsü altında ki “Sınav Giriş Yeri Bilgileri” ekranına girerek sınav yerlerini öğrenebilirler.

9 Mart 2014 AÖO 2.Dönem Soru ve Cevap Anahtarı İNDİR

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem sınav giriş yerleri belli oldu. Öğrencilerimiz, öğrenci girişinden AÖO Bilgi Sistemine kullanıcı adı ve şifresi ile girdikten sonra; “Sınav İşlemleri” menüsü altında ki “Sınav Giriş Yeri Bilgileri” ekranına girerek sınav yerlerini öğrenebilirler. Sınav 09 Mart 2014 Pazar günü saat 10:00 ve 14:00 olmak üzere 2 oturum halinde yapılacaktır. Sınav giriş yerleri adreslere gönderilmeyecektir.

AÖO Öğrenci Girişi İçin Tıklayınız

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz…

AÖO SORULARINI ONLİNE ÇÖZÜN.TIKLA ÇÖZ!

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem sınav yerleri belli oldu. Öğrencilerimiz Öğrenci girişinden AÖO Bilgi Sistemine kullanıcı adı ve şifresi ile girdikten sonra; “Sınav İşlemleri” menüsü altında ki “Sınav Giriş Yeri Bilgileri” ekranına girerek sınav yerlerini öğrenebilirler.

9 Mart 2014 AÖO 2.Dönem Soru ve Cevap Anahtarı İNDİR

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.