8.sınıf merkezi sistem sınav tarihleri (TEOG) 2013-2014

meb_teog8.sınıf ortak sısnav tarihleri, 8.sınıf teog sınav tarihleri,8.sınıf merkezi sistem ortak sınav tarihleri,8.sınıf 1.dönem merkezi sistem ortak sınav tarihleri

Her dönem 1 sınav merkezi yapılacak. Türkçe, İngilizce, din kültürü ve ahlak bilgisi, fen ve teknoloji, matematik, T.C inkılap tarihi ve Atatürkçülük derslerini kapsayan sınavlara ait konular MEB tarafından açıklandı.

1.    Dönem Sınavları

•    1. Yazılı Sınavlar: Öğrenciler ekim ayının son haftasında İnkılap Tarihi ve Din Kültürü dersleri hariç; Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, Yabancı Dil derslerinden kendi öğretmenleri tarafından yapılacak 1. yazılı sınavına girecek, İnkılap Tarihi ve Din Kültürü derslerinin sınavlarının ilki ise merkezi sistem sınavı ile birlikte yapılacak.

•    Merkezi Sistem Sınavı: Kasım ayının son haftasında Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji ile Yabancı Dil derslerinden 2. Sınav; İnkılap Tarihi, Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi derslerinden 1. sınav gerçekleştirilecek.
•    3. Yazılı Sınavlar: Ocak ayının 2. haftası yapılacak. Her dönem için 3 yazılı yapılan derslerin (Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji ile Yabancı Dil ) 3. yazılısı; 2 sınav yapılan derslerin (İnkılap Tarihi, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi) ise 2. yazılısı bu hafta gerçekleştirilecek.
2.    Dönem Sınavları
•    1. Yazılı Sınavlar: Öğrenciler mart ayının son haftasında İnkılap Tarihi ve Din Kültürü dersleri hariç; Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, Yabancı Dil derslerinden kendi öğretmenleri tarafından yapılacak 1. yazılı sınavına girecek, İnkılap Tarihi ve Din Kültürü derslerinin sınavlarının ilki ise merkezi sistem sınavı ile birlikte yapılacak.
•    Merkezi Sistem Sınavı: Nisan ayının son haftasında Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji ile Yabancı Dil derslerinden 2. Sınav; İnkılap Tarihi, Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi derslerinden 1. sınav gerçekleştirilecek.
•    3. Yazılı Sınavlar: Mayıs ayının son haftası yapılacak. Her dönem için 3 yazılı yapılan derslerin (Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji ile Yabancı Dil ) 3. yazılısı; 2 sınav yapılan derslerin (İnkılap Tarihi, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi) ise 2. yazılısı bu hafta gerçekleştirilecek.

1_5(13)

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.