5.6.7.8.Sınıf Takdir Teşekkür Hesaplama

5.sınıf takdir teşekkür hesaplama, 6.sınıf takdir teşekkür hesaplama, 7.sınıf takdir teşekkür hesaplama, 8.sınıf takdir teşekkür hesaplama, lise takdir teşekkür hesaplama

Bildiğiniz gibi eğitim öğretim yılı dönem sonlarında öğrencilerin en çok merak ettikleri konuların başında belge hesaplama geliyor. Bu eğitim öğretim yılının yine dönem sonuna yaklaştık. Biliyorsunuz belge hesaplamaları dönem puanlarına göre yapılmaktadır.

2.dönem takdir teşekkür hesaplatakdir teşekkürması yaparken 2.dönem puanlarını,1.dönem takdir teşekkür hesaplamaları yaparken 1.dönem puanlarını kullanmamız gerekir.

Takdir teşekkür hesaplama formülü şöyle: Dönem puanları derslerin haftalık ders saatleri ile çarpılır,çarpım sonuçları toplanarak toplam haftalık ders saatlerine bölünür.

Ortaokul ve imam-hatip ortaokullarının bütün sınıflarında puan ortalaması Türkçe dersinden 55.00, diğer derslerin her birinden 45.00 puandan aşağı olmamak şartı ile tüm derslerin dönem ağırlıklı puan ortalaması 70.00-84.99 olanlar “Teşekkür,” 85.00 puan ve yukarı olanlar “Takdirname,” belgesi e-okul sistemi tarafından verilir.

 5.6.7.8.sınıf Takdir ve teşekkür hesaplama işlemini sitemizden online olarak yapmanız mümkün.

Takdir ve Teşekkür Hesaplama Sayfalarımız

5.sınıf takdir teşekkür hesaplama

6.sınıf takdir teşekkür hesaplama

7.sınıf takdir teşekkür hesaplama

8.sınıf takdir teşekkür hesaplama

5.6.sınıf imam hatip takdir teşekkür hesaplama

7.sınıf imam hatip takdir teşekkür hesaplama

8.sınıf imam hatip takdir teşekkür hesaplama

Lise takdir teşekkür hesaplama

NELER ÖĞRENDİK?

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.