29 Aralık MEB Şube Müdürlüğü sınavı soru ve cevapları

29 Aralık meb şube müdürlüğü sınav soruları, ÖSYM şube müdürlüğü sınav soruları

ÖSYM , MEB Şube müdürlüğü sınavını 29 Aralık 2013 tarihinde gerçekleştiricek. Sınav sonuçlarını ne zaman açıklanacağı ile ilgili kılavuzda bir tarih yok. Tahminlerimize göre  1-15 Ocak 2014 tarihleri arasında açıklanacak.

mebSINAV SONUÇLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

a) Adaylar testteki soruların cevaplarını optik okumaya elverişli cevap kâğıtlarına işaretleyecekler, cevap kâğıtları ÖSYM’de optik okuyucu ile okunacak ve bilgisayar  ortamında değerlendirilecektir.
b) Değerlendirme sırasında yalnız doğru cevaplar dikkate alınacak, yanlış cevaplar dikkate alınmayacaktır. Testteki sorulardan herhangi biri, biçimsel veya bilimsel bir nedenle ÖSYM tarafından “geçersiz” sayıldığı takdirde bu soru, ilgili testte en az bir işareti bulunan tüm adaylar için doğru cevaplanmış kabul edilecektir.
c) Değerlendirme 100 puan üzerinden yapılacaktır. 100 üzerinden 70 puan alanlar başarılı sayılacaktır.

29 Aralık 2013 MEB Şube Müdürlüğü Sınav Soru ve Cevapları

SINAV SONUÇLARININ DUYURULMASI

Sınav sonuçları ÖSYM’nin internet sayfasından duyurulacak, adayların adresine ayrıca sınav sonuç belgesi gönderilmeyecektir. Adaylar sınav sonuçlarını, ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Sonuç bilgisinde doğru/yanlış cevap sayıları ve
adayın aldığı puan belirtilecektir. İnternet sayfasında ilân edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.