28-29 Kasım TEOG soruları zor mu kolay mı olacak?

28-29 Kasım TEOG soruları zor mu kolay mı olacak28-29 Kasım teog yorumları, 28-29 merkezi sistem sınav yorumları, 28-29 kasım TEOG sınavları

2013-2014 eğitim öğretim yılında ilk defa uygulayacağı 8.sınıf merkezi sistem ortak sınavları ile ilgili en çok mereak edilen konulardan biri sorulacak soru tipleriydi.

MEB örnek TEOG sınav sorularını yayımlayarak bir anlamda bu merakı bir nebze de olsa gidermiş oldu. Aslında sorular incelendiğinde geçmiş yıllarda çıkmış sbs soruları iel özdeş olduğunu sizde göreceksizin. Benim kişisel görüşüm bu sınavların özellikler 1.dönem merkezi sistem ortak sınavların daha kolay olacağı yönünde.

Çünkü konu alanları oldukça dar ve çalışılacak konular belirlenmiş durumda. Tabi 2.dönem yapılacak merkezi sistem sınavlarını bu kadar kolay olacağını düşünmüyorum zira konu kapsamı genişliyor.

28 Kasım 2013 Türkçe merkezi sistem ortak sınav soru ve cevapları

28 Kasım 2013 Matematik merkezi sistem ortak sınav soru ve cevapları

28 Kasım 2013 Din Kültürü merkezi sistem ortak sınav soru ve cevapları

29 Kasım 2013 Fen ve Teknoloji merkezi sistem ortak sınav soru ve cevapları

29 Kasım 2013 İnkılap Tarihi merkezi sistem ortak sınav soru ve cevapları

29 Kasım 2013 İngilizce merkezi sistem ortak sınav soru ve cevapları

 

Biz bloğumuzda MEB örnek teog sınav sorularını yayılmadık. Mutkala inceleyin. Çoğu öğrencimiz soruların oldukça kolay olduğu düşüncesinde.

MEB Örnek Teog soruları için tıklayınız

2013-2014 TEOG Merkezi Sistem Ortak Sınavları

İşte daha önce yapılan yorumlardan bir kısmı:

esin diyor ki:

 ingilizce soru örnekleri çok orjinal!!!!!!!müfredata çok uygun!!!!!!!soru örnekleri sorumlu olunan 4 konudan verilmiş!!!!!!!!p.perfeect tense işleneli çok oldu!!!!!!!

Nick… diyor ki:

 çok kolay degil

Nick… diyor ki:

 arkadaşlar sorular çok kolay ben kalem oynatmadan cevapladım öğretmenlerime sordum ve hepsi doğru ayrıca İngilizceyi okumadan cevapladım çok basit cevaplar; a-c-b-a-a-d-b-a-c-b-b-a-d-a-a-d-a-d cevapların hepsini öğretmenlerim onayladı birde 12. soruya dikkat edin altı çizili kelimeyi iyi okuyun evet normalde 2,3 de doğrudur ancak sadece o deneyde yalnız 1 doğrulanabilir

berna diyor ki:

 İnşallah allahtan ümit kesilmezz BU yüzden hep hergece dua etmemiz lazm :/

Mertcan diyor ki:

 Her türlü çok zor örneklerin daha fazla zorlarını sorarlar…

🙂 diyor ki:

 bence bu sorular çok iyi olmuş inglizce zor olmuş ama fende bukadar fazla kuvvet ve hareket çıkmamalı matematikdede uslu sayılara agırlık verılmelı DİGER ARKADAŞLAR HEP KOLAY DİOLAR AMA MİLLİ EGITIMIN YAPTI SINAV ÇOK KOLAYDI AMA DOKULEN ÇOK OLDU:)

benim gorusum diyor ki:

bu sorular çok iyi olmuş inglizce zor olmuş ama fende bukadar fazla kuvvet ve hareket çıkmamalı matematikdede uslu sayılara agırlık verılmelı DİGER ARKADAŞLAR HEP KOLAY DİOLAR AMA MİLLİ EGITIMIN YAPTI SINAV ÇOK KOLAYDI AMA DOKULEN ÇOK OLDU:)

erdem diyor ki:

 cevap anahtarı çıkaran varmı sorular kolay insallah sınavda böyle olur

liseli diyor ki:

 arkadaşlar bakın eğer sınav zor olursa sizin için daha iyi kolay soruları herkez yapar eğer sınav zor olursa puanlar düşer daha rahat girersiniz. ben şu anda 9. sınıf öğrencisiyim geçen seneki sınav son 10 yılın en zor sınavıydı bunu ben değil soruları hazırlayanlar diyor.bence kolay olacağını sanmayın kendinizi zora alıştırın çünkü bence zor olacak özellikle matematik benden söylemesi

h.ibrahim diyor ki:

 İngilizcede present perfect tense vermiş.Ben forward english okutuyorum ve 6.ünite başlıyor bu konu.Be konudan soru sorulmaması gerekir.

Sizde düşüncelerinizi aşağıdaki yorum alanımızdan yapabilirsiniz.

 

“28-29 Kasım TEOG soruları zor mu kolay mı olacak?” üzerine 7 yorum

  1. Arkadaşlar bence bu sene teog biraz daha zor olabilir .Endiselenmeyin çalişan başarir.(bende bu sene teog a giricem olumlu düşunuyorm .Çabaliyorum)

    Allah herkese kolaylık versin .

    Cevapla
  2. ben daha bu sene girecegim 2014-2015 cok korkuyorum insaallah yaparım ınsaallah allah herkese kolaylık versin basarılar dilerim sorular kolay olurda bende yaparım insaalah çalışıyorum yapacagıma inanıyorum allaın ıznıyle

    Cevapla

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.