26 Ekim özel güvenlik sınav giriş yerleri

26 Ekim Özel güvenlik sınav giriş yerleri

ÖZEL GÜENLİK 54’ÜNCÜ TEMEL EĞİTİMİ SINAV TALİMATI

1.    SINAV TAKVİMİ

 

19 Eylül 2014               : Belirtilen tarih dâhil olmak üzere eğitimini tamamlamış olan kursiyerlerin, özel güvenlik 54’üncü temel eğitim sınavına girebilecek, bu tarihten sonra eğitimini tamamlayan kursiyerler ise bu sınava giremeyeceklerdir.

19 – 24 Eylül 2014       : Özel güvenlik temel eğitimini tamamlamış, sınava girecek olan kursiyerlerin dijital ve onaylı listelerinin mesai bitimine kadar il emniyet müdürlüklerine eğitim kurumlarınca teslimi için son tarihtir. Dijital olarak teslim edilen dosya ile onaylı yazılı liste aynı verileri içermelidir.

22 – 26 Eylül 2014       : İl emniyet müdürlüklerinin sınava girecek olan adayların listelerini, eğitim kayıtları ile karşılaştırarak kontrol ettikten sonra, sınava giriş ücretlerinin verilen hesap numarasına yatırılması amacıyla eğitim kurumlarına gönderecekleri son tarihtir. (İl özel güvenlik şube müdürlükleri sınava katılacak adayların sınav ücretlerinin kişiler adına, ayrı ayrı yatırılması hususunu eğitim kurumlarına tebliğ edeceklerdir.)

22 – 29 Eylül 2014       : Eğitim kurumlarınca sınav giriş ücretlerinin bankaya yatırılması ve sınav ücreti yatırılan adayların sınav kayıtlarının yapılabilmesi için listelerin il emniyet müdürlüklerine bildirileceği son tarihtir.

30 Eylül / 02 Ekim 2014          : Eğitim ve sınav listelerinin il emniyet müdürlükleri personelince mesai saati bitimine kadar özel güvenlik hizmetleri projesine kaydedilmesi için son tarihtir. Projeye kaydedilen veri ile listelerin bire bir aynı olması gerekmektedir. Barkod sistemine geçildiği için bu tarihten sonra eğitim ve sınav kaydı yapılması mümkün olmayacaktır.

08 – 11 Ekim 2014       : Sınava girecek kursiyerlerin yerleştirmeleri yapılacaktır.

13 – 19 Ekim 2014       : Optik cevap formlarına barkod basımı yapılacaktır.

20 – 26 Ekim 2014       : Sınav sorularının baskı işlemleri EGM Basımevinde yapılacaktır.

22 Ekim 2014               : İl emniyet müdürlüklerimizin uzaklıklarına bağlı olarak kuryeler soru dağıtımına başlayacaktır.

26 Ekim 2014               : Pazar günü saat 10.00 Sınav tarih ve saatidir.

27 Ekim / 06 Kasım 2014        : Uygulamalı Atış Sınavı’nın yaptırılacağı ve atış sonuçlarının, il emniyet müdürlükleri personelince özel güvenlik hizmetleri projesine kaydedilmesi için son tarihtir.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.