2014 TEOG Tercih ve Yerleştirme Yorumları (Kim hangi okula yerleşti?)

2014 TEOG yerleştirme sonuçları bugün açıklanacak. Kim hangi okula kazandı?

meb_teogYEP ile öğrenci alan okulların yerleştirme sonuçları 22 Ağustos’ta http://www.meb.gov.tr, http://oges.meb.gov.tr ve https://e-okul.meb.gov.tr adreslerinde ilan edilecek ve kesin kayıtları da bu tarihte sistem tarafından otomatik yapılacak. Sonuçlara ilişkin bilgiler isteyen velilere mobil bilgilendirme servisi aracılığıyla SMS şeklinde de gönderilecek.

Yerleştirme işlemi yapıldıktan sonra resmi ve özel okulların açık kalan kontenjanlarına ortaöğretim yönetmeliğinin nakil esasları doğrultusunda, yerleştirmeye yönelik nakil yoluyla öğrenci kaydedilecek. Nakil talepleri, öğrenci velisi tarafından öğrencinin kesin kaydının olduğu okul müdürlüklerine yapılacak. 25-28 Ağustos’ta saat 17.00’ye kadar nakil müracaatları alınacak. 29 Ağustos saat 19.00’da nakil yerleştirme işlemleri tamamlanacak.

2014 TEOG Tercih Sonuçları Öğrenmek İçin Tıkla 

TEOG yerleştirme sonuçları açıklandığında kazandığınız okulu, kaçıncı tercihinize yerleştiğinizi, nakil isteyip istemeyeceğiniz ile ilgili düşüncelerinizi yorum alanımızdan yapabilirsiniz.

2014 TEOG tercih yorumları, 2014 TEOG yerleştirme yorumları, 2014 teog yorumları 

“2014 TEOG Tercih ve Yerleştirme Yorumları (Kim hangi okula yerleşti?)” üzerine 98 yorum

  1. Arkadaşlar yüksek puanlarla yerlesemeyen çocuklarımızın yerine kimin çocuklarını yerleştirdiler. Onun bunun çocuklarını mi (kısaca biz ona orospu çocukları da diyebiliriz). Kim hakkımızı yiyorsa kim göz yumuyorsa hakkımı yiyeni birleşmiş milletler çocukları s*ksin.

    Cevapla
  2. 3.tercihime yerleştirildim ancak orayı istemiyorum 2. tercimde kaçıncı ydek olduğu nasıl öğrenebilirim veya 4. tercihime kayıt yaptırabilir miyim

    Cevapla
  3. İlk öncelikle meraba. Ben Sivas’ta yaşıyorum ve teog tercihlerinde Sivas’a 127 kilometre uzaklıktaki bir Mesleki Teknik Lisesine yerleştirildim. Puanım 401 yerleştirildiğim okul ise 164 puanlı bir okul. Nakil işlemleri konusunda 3 haftadır dilekçe veriyoruz ama hala sonuç alamadık. Hiç bir okulda boş kontenjan yok. Şimdi kim verecek bunun hesabını? Evet benim hatalarım olabilir ama bunu Meb in devam ettirmesi gerekmez. Bastıkları bir tuş benim veya başka bir gencin hayallerini ideallerini ve geleceğini tehlikeye atabiliyor.

    Cevapla
  4. bi çözümüm var

    bütün liseler düz lise olsun (aynı ilkokul gibi)

    herkes evine en yakın liseye gitsin

    ne bu yaaaaaaaaaaaaaaaaa

    Cevapla
  5. 180 puan aldım meslek lisesi oldu.

    evimin arkasında fen lisesi var oraya nakil olmak istiyorummmmmm.

    yardıııııııııımmmmmmmmmmmmmmm

    Cevapla
  6. yaaaa bu ne yaaa yüzdelik dilimim yüzde 20 fakat anadolu gelmiyor yaaa 50 kilometre bir okul gelmiş naıl bir ssistemmiş bu yaaaa

    Cevapla

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.