2014 PYBS sınav giriş belgesi

2014 PYBS sınav giriş belgesi, 2014 PYBS giriş belgesi

Fotoğraflı sınav giriş belgesi, 5, 6, 7, 9, 10 ve 11’inci sınıflar için 10 Haziran 2014 tarihinde e-Okul sisteminden okul müdürlükleri tarafından alınacak, mühürlenip imzalandıktan sonra öğrenciye teslim edilecektir.
Öğrencilere “Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi” posta yoluyla gönderilmeyecektir.
Fotoğraflı sınav giriş belgesinde öğrencinin kimlik bilgileri ile sınava gireceği sınav bölgesi (il/ilçe), bina, salon ve oturacağı sıra bilgileri yer alacaktır. Öğrenci, sınav giriş belgesinde yer alan; sınav bölgesinde, binada, salonda ve oturacağı sırada sınava girecektir.

Doğal afet, yangın ve benzeri olağanüstü durumlarda Bölge Sınav Yürütme Komisyonu’nun teklifi üzerine YEĞİTEK Ölçme Değerlendirme ve Yerleştirme Grup Başkanlığının uygun görüşü ile öğrencinin sınav yeri değiştirilebilecektir.
Fotoğraflı sınav giriş belgesini kaybeden öğrenciler belgenin yenisini öğrenim gördüğü okul müdürlüğünden alabilecektir.

Yurtdışından sınav başvurusu yapan öğrencilerin sınav giriş belgeleri; 5, 6, 7, 9, 10 ve 11’inci sınıflar için 10 Haziran 2014 tarihinde “ (Ek-3) 2014 PYBS Yurt Dışı Başvuru Formu”nda belirtilen e-posta adresine gönderilecektir.
“Sınav Giriş Belgesi”ni alamayan öğrenciler, e-posta yolu ile Bakanlığımızın pybs@meb.gov.tr adresine müracaat ettiklerinde, sınav giriş belgeleri belirttikleri e-posta adresine gönderilecektir.
Özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilerin “Sınav Giriş Belgesi”nde, kimlik bilgilerinin yanında sınavda alacağı özel hizmet durumu yer alacaktır.

2014 PYBS sınav giriş belgesi

2014 pybs başvuru kılavuzu

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.