2013 TUS sonuçları açıklandı 30 Ocak 2015

2013-TUS Sonbahar Dönemi Sınavına İlişkin Ankara 10. İdare Mahkemesinin 23.09.2014 tarihli ve 2014/2 E. Sayılı dosyasında bahsi geçen 6 soru hakkında verilen Yürütmeyi Durdurma Kararının uygulanması amacıyla 26 Ocak 2015 tarihli Duyurumuz doğrultusunda yapılan yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Yerleştirme sonuçları 30 Ocak 2015 günü saat 17:00’den itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr İnternet adresinden açıklanacaktır.

Yerleştirme sonuçları bu yerleştirme için tercihlerini güncelleyen adaylar için açılacaktır. Bu yerleştirme için verilen sürelerde yeni tercih bildiriminde bulunmayan, tercihlerini güncellemeyen adaylara sonuç açıklanmayacaktır.

Mahkeme kararının bir yürütmeyi durdurma kararı olması dolayısıyla ileri bir tarihte verilecek aksi/farklı yöndeki bir karara göre işlem yapılması halinde bu yerleştirme sonuçları (sınav sonuçları da dâhil), adaylar açısından bir kazanılmış hak kabul edilmeyecektir.

Bu yerleştirmede yerleşen adayların, yerleştirme sonucunu kabul ettiklerine dair yazılı beyanlarını 13 Şubat 2015 tarihine kadar ekteki dilekçe örneği ile Merkezimize bildirmeleri zorunludur. Bu tarihten sonra Merkezimize ulaşan dilekçeler işleme alınmayacak ve bu adayların yerleştirme sonucunu istemedikleri kabul edilerek işlem yapılacaktır. Belirtilen tarihe kadar yazılı beyanlarını göndermeyen adaylar, bu yerleştirme sonucundan yararlanamayacaklardır. Bu yerleştirme sonucunu kabul eden adaylara ilişkin bilgiler ilgili kurumlara iletilecektir. 3.yerleştirme sonucu ilk yerleştiği kuruma tekrar yerleşen adayların dilekçe göndermeleri gerekmemektedir.

İlk yerleştirmede yerleştirilmiş adaylardan, bu yerleştirmede yerleşsin veya yerleşmesin yerleştirildikleri ilk kurumda kalmak isteyenler, uzmanlık eğitimlerine bu kurumda devam edebileceklerdir.

Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Yerleştirme işlemine ait yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

2013-TUS Sonbahar Dönemi 3. Yerleştirme Sonuçları
2013-TUS Sonbahar Dönemi 3. Yerleştirme İle İlgili Dilekçe

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.