2013 SBS’de kayıt hakkı kazanmayan öğrencilerin durumu

Kayıt HakkıKazanamayan Öğrenciler;

Sınavsız öğrenci alan ortaöğretim kurumlarının “çok programlı liselerin (ÇPL) bünyesindeki genel liselerin, imam hatip liselerinin ve meslek liselerinin” 9. sınıflarına yeni öğrenci kayıtları, 12-29 Ağustos 2013 tarihleri arasında e-kayıt sistemi ile elektronik ortamda yapılacaktır. Sınavsız öğrenci alan çok programlı liselerin bünyesindeki genel liselere, imam hatip liselerine ve meslek liselerine kayıt yaptırmak isteyenler bölge sınırlaması olmaksızın 10 (on) adet okul tercihi yapabilecektir. Öğrenciler hem imam hatip liselerine hem meslek liselerine hem de ÇPL bünyesindeki genel liselere kayıt yaptıramazlar.

Yerleştirme işlemlerine ilişkin sayısal veriler ve en yüksek puana sahip ilk on öğrencinin kayıt hakkı kazandığı okullara ait liste ekte sunulmuştur.

İlgililerin konuyla ilgili her türlü soruları için MEBİletişim Merkezi Alo 147 hattına 7 gün 24 saat başvurabileceklerini belirtmek isteriz.

“2013 SBS’de kayıt hakkı kazanmayan öğrencilerin durumu” üzerine 2 yorum

  1. Ben yedekteyim ama kazanıp kazanmadığımı nasıl ve hangi siteden e okul göstermiyo meb ondan farksız ne yapmalıyım?????

    Cevapla

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.