2013 Mühendislik Tamamlama Programları soru ve cevapları

Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programları Giriş Sınavı 2013-Mühendislik Tamamlama 21.07.2013 tarihinde yapılacak.

Bu sınava ait soru ve cevapları yayımlamak için alttaki linki tıklayınız.

2013 Mühendislik Tamamlama Programı Soru ve Cevapları İNDİR

2013 MÜHENDİSLİK TAMAMLAMA SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

Mühendislik tamamlama programına başvuru yapabilecek teknik öğretmenlik programları, Bilgisayar Öğretmenliği, Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği, Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği, Döküm Öğretmenliği, Elektrik Öğretmenliği, Elektronik Öğretmenliği, Elektronik ve Bilgisayar Öğretmenliği, Elektronik ve Haberleşme Öğretmenliği, Enerji Öğretmenliği, Kalıpçılık Öğretmenliği, Kontrol Öğretmenliği, Makine Öğretmenliği, Makine Resim ve Konstrüksiyonu Öğretmenliği, Mekatronik Öğretmenliği, Metal Öğretmenliği, Mobilya ve Dekorasyon Öğretmenliği, Otomotiv Öğretmenliği, Talaşlı Üretim Öğretmenliği, Tasarım ve Konstrüksiyon Öğretmenliği, Tekstil Öğretmenliği, Tekstil Terbiye Öğretmenliği, Telekomünikasyon Öğretmenliği, Tesisat Öğretmenliği ve Yapı Öğretmenliği’dir.
Diğer teknik öğretmen unvanını alanlar için çalışmalar Kurulumuz tarafından sürdürülmekte olup; sonuçlandığında paylaşılacaktır.

NELER ÖĞRENDİK?

“2013 Mühendislik Tamamlama Programları soru ve cevapları” üzerine 6 yorum

  1. 8 işçinin yaptığı işi 10 işçi bir gün daha az sürede yaptığına göre aynı işi 5 işçi kaç günde yapar

    Cevapla
    • 8 günde yapar.

      8 işçi x günde yapsın. 10 işçi x-1 günde yapar. buradan x=5 bulunur. ve sonra 8 işçi 5 günde yaparsa 5 işçi y günde yapar deyip oranlarsanız sonuca ulaşırsınız.

      Cevapla

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.