2013 MHUY sonuçları ve tercih kodları listesi

2013 Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı Özel Yarışma Sınavı (2013-MHUY): Özel Yarışma Sınavı Puanlarının Açıklanması ve Tercihlerin Alınması

 

27 Nisan 2013 tarihinde yapılan 2013 Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı Özel Yarışma Sınavına (2013-MHUY) katılarak tercih hakkı kazanan adayların yazılı sınav puanları ile sözlü sınav puanlarının aritmetik ortalamasından oluşturulan Özel Yarışma Sınavı Puanları, 01 Ağustos 2013 günü saat 17:45’ten itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır. Adaylar puanlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir.

 

Adaylar, Maliye Bakanlığı tarafından bildirilen yerleştirme yapılacak kurum/kadro/pozisyonlara ilişkin tercihlerini, 5-14 Ağustos 2013 tarihleri arasında ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile yapabileceklerdir. Bunun dışında bir tercih bildirimi geçerli olmayacaktır. Adaylar, en fazla 20 tercih yapılabilecektir.

 

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

 

ÖSYM BAŞKANLIĞI

2013-MHUY Özel Yarışma Sınavı Sonuç Açıklama

Maliye Bakanlığı Tercih Yapılabilecek Kurumlar Tablosu  

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.