2013-2014 8.sınıf TEOG sınavına nasıl itiraz edebilirim?

28-29 Kasım TEOG sınav sonucuna itiraz, 8.sınıf merkezi sistem ortak sınavına itiraz, 8.sınıf MSOS nasıl itiraz edilir?

meb_teoga. Sonuçlara yapılacak olan itirazlar, sonuçların http://www.meb.gov.tr (e-okul sistemi) internet adresinden yayımlanmasından itibaren en geç beş takvim günü içinde yazılı olarak YEĞİTEK’e yapılabilecektir.
b. Faksla yapılan itirazlar dikkate alınmayacak ve cevaplanmayacaktır.
c. Her ders için yapılan itirazların incelenmesi için öğrenci velisi tarafından T.C. Ziraat Bankası Başkent/ANKARA şubesi, Türkiye Vakıflar Bankası Ankara Merkez şubesi ve Türkiye Halk Bankası Küçükesat/ANKARA şubelerinden herhangi birine, “Kurumsal Tahsilât Programı” aracılığıyla 10 TL (On TL KDV Dahil) yatırılması gerekmektedir. İtirazın haklı bulunması halinde ücreti iade edilecektir.
ç. İtiraz ücretini yatırıp banka dekontunu itiraz dilekçesi ile birlikte göndermeyen öğrencilerin başvuruları dikkate alınmayacak ve cevaplandırılmayacaktır.
d. İtirazların cevaplanmasında YEĞİTEK gelen evrak kayıt tarihi dikkate alınacaktır.
e. Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar ile öğrencinin T.C. kimlik numarası belirtilmeyen, banka dekontu eklenmemiş, imza ve adres bilgisi olmayan dilekçeler dikkate alınmayacak ve cevaplandırılmayacaktır.

“2013-2014 8.sınıf TEOG sınavına nasıl itiraz edebilirim?” üzerine 2 yorum

  1. benim tercihime yazmadığım bi okul çıktı ve babam beni o okulda okutmuycanı söylüyor napmalıyımmm

    Cevapla
  2. her dersten ve sınavdan 1 yanlış vardı ve bu son açıklamalarla neden bizim sınavımız yanlış okunmasın diye bir soru yöneldi

    Cevapla

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.