2013-2014 8.sınıf merkezi sistem ortak sınav puanı (TEOG) hesaplama Sorubak’ta

meb_teog2013-2014 8.sınıf merkezi sistem ortak sınav puanı hesaplama,2013-2014 Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş TEOG Puanı Hesaplama 2014 Teog Puanı Hesaplama, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Puanı Hesaplama 2014, 2014 8.sınıf TEOG Puanı Hesaplama

Yabancı Dil, Din Kültürü ve AhlakBilgisi, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük” dersleri için 8. sınıfta öğretmen tarafından dönemsel olarak yapılan sınavlardan biri merkezi olarak gerçekleştirilecek.

Sizler için hazırlamış olduğumuz 2013-2014 TEOG puan hesaplama modülüne ulaşmak için tıklayınız.

Merkezi değerlendirmeler, her dönemiki yazılısı olan derslerden birincisi, üç yazılısı olan derslerden ikincisi olmak üzere, akademik takvime göre işlenen müfredatı kapsayacak şekilde yapılacak. Merkezi değerlendirmeler, her dönem iki okul gününe yayılarak yapılacak, o günlerde okullar tatil edilecek. Sorular çoktan seçmeli (4 seçenekli) olurken, yanlışlar doğru cevapları etkilemeyecek.

Yerleştirmeye esas puanların eşit olması durumunda yerleştirmede öncelik sıralaması, “tercih önceliği, sırasıyla 8, 7, 6. sınıflardaki yılsonu başarı puanı yüksekliği, okula özürsüz devamsızlık oranının azlığı” şeklinde olacak

Türkiye’nin en doğru 8.sınıf merkezi sistem puanı hesaplama sorubak.com’da

2014 TEOG PUANINIZ HESAPLAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

“2013-2014 8.sınıf merkezi sistem ortak sınav puanı (TEOG) hesaplama Sorubak’ta” üzerine 2 yorum

  1. ya bu ne kadar kolay sbsydii ya gecen sene o kadar aglattnz bzleri iyi mi oldu bu ne kadar kolay sorlar ya bu seneki öğrencler bzm matematk sorularmzla karsılassaydı altlarna işerlerdiş herhalde niye bizz ??

    Cevapla

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.