20-21 Temmuz AÖL 3.dönem sınav sonuçları açıklandı.

20-21 Temmuz 2013 AÖL 3.dönem sonav sonuçları, 20-21 temmuz 3.dönem aöl 3.dönem sınav sonuçları ,20-21 Temmuz Açık Öğretim Lisesi 3.dönem sınav sonuçları için tıklayınız.

1. Sınav sonuçlarına göre mezun olan öğrencilerimizin diplomaları Ekim ayı içerisinde koordinatör Halk Eğitim Merkezlerine gönderilecektir.

 20-21 TEMMUZ AÖL 3.DÖNEM SINAV SONUÇLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

2. Üniversitelere kayıt yaptıracak mezun öğrencilerimiz irtibat bürolarından (2011 yılı ve sonrasında Açık Öğretim Lisesine kayıt olanlar dosyasının bulunduğu Halk Eğitim Merkezinden, diğer öğrenciler işlemlerini yaptırdığı irtibat bürolarından) 22 Ağustos 2013 tarihinden sonra çıkma belgesi alabilirler(Başta yurt dışında okumak isteyen mezun durumdaki öğrencilerimiz olmak üzere, Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne posta yoluyla başvurmak suretiyle, Çıkma belgesi talebinde bulunabilirler).

 

3. Mezun olduğunu bir kuruma belgelendirmek isteyenler, yine irtibat bürolarından (Halk Eğitimi Merkezi ve Mesleki Eğitim Merkezi müdürlüklerinden) ilgili makama,  mezuniyet yazısı alabilirler.

 

4. Sınav sonuçlarına göre mezun olamayan ancak mezuniyetine çok az kredisi kalan 8 ve üzeri döneme sahip olanlar ek sınava (19-21 Ağustos tarihleri arasında) başvurabilirler.

 

5. Sınav sonuçlarına göre mezuniyet incelemesinde olan öğrencilerimizin irtibat bürolarında bulunan dosyaları Açık Öğretim Lisesi müdürlüğüne ulaştırılıp incelendikten sonra mezun konumuna gelecektir. Mezun konumuna gelen öğrenciler çıkma belgesi alabilirler.

 

6. Mezuniyet incelemesinde olan öğrencilerimizin dosyaları (belgeleri eksiksiz Açık Öğretim Lisesi dosya standartlarına uygun olarak) Halk Eğitim Merkezlerince (dosyaların bulunduğu Halk Eğitim Merkezi veya Mesleki Eğitim Merkezi) en geç 27 Ağustos 2013‘te Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğünde olacak şekilde gönderilmelidir. Aksi taktirde bir üniversiteye kayıt yaptıracak veya ek sınava katılma durumunda olacak öğrencilerimiz mağduriyet yaşayacaktır.

 

7. Mezuniyet incelemesinde olan Öğrencilerin dosyalarının Açık Öğretim Lisesine ulaştırma sorumluluğu mevcut irtibat bürolarının (Halk Eğitim Merkezi ve Mesleki Eğitim Merkezi) sorumluluğundadır. Dosyanın bir başka yerde olması sorumluluğu ortadan kaldırmaz. Dosyalar öğrenciye verilerek ulaştırılması istenmeyecek, PTT kargo ile gönderilecektir.

Sınav sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız

NELER ÖĞRENDİK?

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.