2.sınıf sene başı zümre toplantı tutanakları 2014-2015

2014-2015 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte ilkokul 2.sınıfı okutan öğretmenler 2014-2015 eğitim öğretim yılı 2.sınıf 1.dönem 1.zümre toplantı tutanağı ile ilgili hazırlıklar yapmaya başlayacak. Bildiğiniz gibi MEB 26 Temmuz 2014 Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği ile zümre öğretmenler kurulu maddesini 35. maddeye aldı.

zümresene başı 2.sınıf zümre toplantı tutanağı 2014-2015,

ilkokul 2.sınıf 1.dönem zümre toplantı tutanağı,

2014-2015 2.sınıf 1.dönem 1.zümre toplantı tutanağı,

Okul öncesi eğitim ve ilköğretim kurumları yönetmeliğinin 35. maddesinde zümre öğretmenler kurulunun oluşması ve gündem maddeleri şu şekildedir.

2.sınıf zümre öğretmenler kurulu nasıl oluşturulur? Gündem maddeleri nelerdir?

(1) Zümre öğretmenler kurulu; okul öncesi eğitim kurumlarında okul öncesi eğitimi öğretmenlerinden, ilkokullarda aynı sınıfı okutan sınıf öğretmenleri ve varsa alan öğretmenlerinden, ortaokul ve imam-hatip ortaokullarında ise aynı alanın öğretmenlerinden oluşur.

(2) Aynı sınıfı okutan bir sınıf öğretmeni veya aynı dersi okutan yalnızca bir alan öğretmeni olması durumunda zümre öğretmenler kurulu toplantısı yapılmaz. Ancak bu öğretmenler kurul kapsamında yapacakları çalışmalara yıllık çalışma programında yer verirler.

(3) Zümre öğretmenler kurulu, öğretmenler kurulunda yapılacak çalışma planına uygun olarak eğitim ve öğretim yılı başında, ortasında, sonunda ve ihtiyaç duyuldukça toplanır. Toplantılar, zümre öğretmenleri arasından seçimle belirlenen öğretmenin başkanlığında yapılır.

(4) Zümre öğretmenler kurulunda; öğretim programı, ders planlarının düzenlenmesi, öğretim yöntem ve teknikleri, ölçme değerlendirme araçları, öğrenci başarı düzeyi, okulun fiziki mekânlarının ve ders araç gereçlerinin kullanımı gibi hususlar görüşülerek okulun çevre imkânları analiz edilir ve iş birliği oluşturulur.

(5) Ders yılı sonunda yapılan zümre öğretmenler kurulunda; daha önce yapılan zümre öğretmenler kurulu kararlarının izleme-değerlendirme raporu hazırlanır ve okul müdürlüğüne sunulur.

Sitemizde 2.sınıf öğretmenleri için hazırlamış olduğumuz 2.sınıf zümre toplantı tutanakları sayfamızda çok sayıda örnek 2014-2015 2.sınıf sene başı zümre öğretmenler kurulu toplantı tutanakları var. Sizde 2.sınıf 1.dönem zümre öğretmenler kurulu toplantı tutanakları arıyorsanız aşağıda verdiğim linke tıklayarak örnekleri inceleyebilirsiniz

2.sınıf 1.dönem zümre toplantı tutanakları ve dokümanları için aşağıdaki linke tıklayınız

2.sınıf sene başı zümre toplantı tutanakları için tıklayınız

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.