2.dönem öğretmen karne görüşleri (2012-2013)

2. Dönem Karne Öğretmen Görüşleri 2012-2013

Şu anda gösterdiğin performanstan daha fazlasını gösterebileceğine inanıyor; gayretlerinin artmasını temenni ediyorum. İkinci döneme planlı ve düzenli çalışmayla başlamalısın. Tatilde bol bol matematik sorusu çözerek eksiklerini kapatmalı; kitap okuma işini de daha ciddiye almalısın. Sana güveniyorum.

Düzenli ve planlı çalışmaya biran önce başlaman gerekiyor. Sorumluluklarını ciddiye almalısın. Verilen ödevleri aksatmadan yapar, derslerine gereken özeni gösterir ve düzenli tekrar yaparsan başarının arttığını göreceksin. Kitap okuma alışkanlığını da biran önce kazanmalısın. Tatilde bol bol sesli okuma yaparak okumanı geliştir.Matematikten de çok soru çöz.İstersen, başarabileceğine inanıyorum.

Karne notların gösteriyor ki ciddi bir sorunumuz var.Gayret ettiğinin farkındayım ama düzenli ve planlı çalışman gerekiyor. Tatilde bol bol matematik sorusu çözerek eksiklerini kapatmalısın.İkinci dönem bu eksiklerini giderirsen neler başardığına sen bile şaşıracaksın.Bu nedenle tatili fırsat bilip tüm derslerden konu tekrarı yaparak bol soru çözmen çok faydalı olacaktır.Sana inanıyorum.

Verilen ödevleri aksatmadan yapar,derslerine gereken özeni gösterir ve sınıfta dersi iyi dinlersen başarının arttığını göreceksin. Kitap okuma alışkanlığını da biran önce kazanmalısın.Bunları yaparsan II. Dönem gerçek başarıyı kolaylıkla yakalayabilirsin. Sorumluluklarını ciddiye almalısın.Bu tatili fırsat bilip tüm derslerden konu tekrarı yaparak bol soru çözmen çok faydalı olacaktır.Sana inanıyorum.

Tatlı kızım, tatilde çalıştığımız harf, kelime ve cümleleri bol bol tekrar et.İkinci dönem daha başarılı olacağına inanıyorum.

Kapasiteni son zamana kadar hiç kullanmadın.Bu da notlarına olumsuz yansıdı.Senin çok daha başarılı olabileceğini biliyorum.Bunun için en önemli koşul başarmayı gerçekten istemendir. Bu tatili fırsat bilip tüm derslerden konu tekrarı yaparak bol soru çözmen çok faydalı olacaktır.Matematikten eksikliğin olan konulara da ağırlık vererek çalışmalısın.Dönem sonunda gösterdiğin gayreti ikinci dönem daha da artırman dileğiyle.

Dönem başında yakaladığın çıkışı ikinci dönem sürdürürsen çok daha başarılı olacağına inanıyorum. İkinci döneme daha planlı ve düzenli çalışmayla başlamalısın.Kapasitenin çok daha yüksek olduğunu biliyorum. Tatilde bol bol matematik sorusu çözerek eksikliklerini kapatmalı; diğer derslerden de konu tekrarları yaparak testlere ağırlık vermelisin.. Sana güveniyorum.

Tatilde karne notlarını ve geçen bir dönemi değerlendirmeni istiyorum.Tüm bu notlar daha iyi olabilirdi. Aynı fikirdeysen tatili iyi değerlendir ve başarma azmiyle dön. Bize neler yapabileceğini göster.Bunun için herşeyden önce okumanı geliştirmelisin.Çok fazla sesli okuma yapmalı ve matematikten bolbol toplama, çıkarma, çarpma ve bölme alıştırmaları yapmalısın.Sana güveniyorum.

Tatilde karne notlarını ve geçen bir dönemi değerlendirmeni istiyorum.Tüm bu notlar daha iyi olabilirdi. Aynı fikirdeysen tatili iyi değerlendir ve başarma azmiyle dön. Bize neler yapabileceğini göster.Bunun için herşeyden önce okumanı geliştirmelisin.Çok fazla sesli okuma yapmalı ve matematikten bolbol toplama, çıkarma, çarpma ve bölme alıştırmaları yapmalısın.Sana güveniyorum.

Tatilde karne notlarını ve geçen bir dönemi değerlendirmeni istiyorum.Tüm bu notlar daha iyi olabilirdi. Aynı fikirdeysen tatili iyi değerlendir ve başarma azmiyle dön. Bize neler yapabileceğini göster.Bunun için herşeyden önce okumanı geliştirmelisin.Çok fazla sesli okuma yapmalı ve matematikten bolbol toplama, çıkarma, çarpma ve bölme alıştırmaları yapmalısın.Sana güveniyorum.

Bir an önce iyileşip aramıza dönmen dileğiyle.Tatilde kitap okumaya ve kaçırdığın ders konularını tekrar etmeye gayret et.

İkinci döneme daha planlı ve düzenli çalışmayla başlamalısın. Tatilde bol bol matematik sorusu çözerek eksikliklerini kapatmalı; diğer derslerden de konu tekrarları yaparak testlere ağırlık vermelisin. Dönem başında yakaladığın çıkışı ikinci dönem sürdürürsen çok daha başarılı olacağına inanıyor, sana güveniyorum.

Çalışmalarına ara vermeden devam etmeli; disiplinli ve düzenli çalışmayı aksatmamalısın. düzenli ve disiplinli çalışmanın seni başarıya götürdüğünü gördün. ikinci dönem de daha fazla çalışacağına inanıyorum. Sana güveniyorum. Daha fazla kitap okumaya gayret göstermelisin. Tatilde bol soru çözerek döneme daha başarılı bir başlangıç yapmanı dilerim.

Karnendeki notların sana yakışmadığını düşünüyorum.Düzenli ve planlı çalışmaya biran önce başlaman gerekiyor.Kapasiteni zorlayarak derslere biraz daha özen göstermelisin. Kitap okuma alışkanlığını da biran önce kazanmalısın.Tatilde bol bol sesli okuma yaparak okumanı geliştir.Okuman gerçekten çok geri. Matematikten de çok soru çöz.İstersen, çok daha başarılı olacağına inanıyorum

Kapasitenin altında kalan bu notlar ikinci dönem -sen istersen- rahatlıkla yükselebilir.Önümüzdeki döneme daha planlı ve düzenli çalışmayla başlamalısın. Tatilde bol bol matematik sorusu çözerek eksikliklerini kapatmalı; diğer derslerden de konu tekrarları yaparak testlere ağırlık vermelisin. Anlayarak ve eksiksiz bir okuma yapabilmek için de her gün mutlaka kitap okumalısın.

Dönem başında gösterdiğin çıkışı ikinci dönem sürdürürsen çok daha başarılı olacağına inanıyorum.Bu  notlar sana yakışmadı. İkinci döneme daha planlı ve düzenli çalışarak başlamalısın. Tatilde bol bol matematik sorusu çözerek eksikliklerini kapatır; diğer derslerden de konu tekrarları yaparak testlere ağırlık verirsen başarmak için hiçbir engelin kalmayacaktır. Sana güveniyorum.

Kendine biraz daha güvenmelisin. Planlı çalışırsan bu başarının kat kat artıracağına inanıyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.Önümüzdeki döneme iyice dinlenmiş, tüm derslerden konuları tekrar etmiş olarak başlarsan bunu rahatlıkla görürsün.Sana inanıyorum.

Dönem boyunca gösterdiğin gayreti, sessiz çıkışını ve yakaladığın başarını tebrik ediyor, çok daha iyisini yapabileceğine olan inancımla tatili iyi değerlendirmeni ve önümüzdeki döneme çok daha hazır başlamanı temenni ediyorum.Sana inanıyorum.Tatilde tüm derslerden konu tekrarı yaparak bol soru çözersen faydasını mutlaka görürsün.
Dönem boyunca gösterdiğin gayretin hediyesini karnende görüyoruz; seni tebrik ediyorum. Planlı çalışırsan bu başarının kat kat artıracağına inanıyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.Önümüzdeki döneme iyice dinlenmiş, tüm derslerden konuları tekrar etmiş, bol soru çözmüş olarak başlarsan başarının katlandığını rahatlıkla görürsün.Sana inanıyorum.

Çok daha iyisini yapabileceğine olan inancımla tatili iyi değerlendirmeni ve önümüzdeki döneme daha hazır başlamanı temenni ediyorum.Planlı çalışmaya özen göstermelisin.Tatilde tüm derslerden konu tekrarı yaparak bol soru çözersen faydasını mutlaka görürsün.

Başarılı geçen ilk dönem için seni tebrik ediyorum.Ancak senden daha fazlasını bekliyorum. Bunun için planlı ve düzenli çalışmayı alışkanlık haline getirmelisin. Tatili iyi değerlendirmeni ve önümüzdeki döneme çok daha hazır başlamanı temenni ediyorum.Tatilde tüm derslerden konu tekrarı yaparak bol soru çözersen ikinci dönem notlarının daha da yükseldiğini göreceksin.Sana güveniyorum.

Dönemin ortalarına kadar kapasiteni hiç kullanmadın.Senin çok daha başarılı olabileceğine inanıyorum.Karnendeki notlar çok daha iyi olabilir eğer sen de istersen. İkinci döneme daha planlı ve düzenli çalışmayla başlamalısın. Tatilde tüm derslerden konu tekrarı yaparak bol soru çöz.

Başarılı geçen ilk dönem için seni tebrik ediyor; notlarının daha iyi olması gerektiği inancıyla başarının artarak devam etmesini diliyorum.İkinci dönem daha planlı çalışman başarını katlayacaktır.Tatili fırsat bilip dinlenmeden kalan zamanlarda konu tekrarları yapmalı ve bol bol soru çözmelisin.Sana inanıyorum.

Kapasitenin farkında olarak senden daha fazla başarı bekliyorum. Bunun için planlı ve düzenli çalışmayı alışkanlık haline getirmelisin. Tatili iyi değerlendirmeni ve önümüzdeki döneme çok daha hazır başlamanı temenni ediyorum.Tatilde tüm derslerden konu tekrarı yaparak bol soru çözersen ikinci dönem notlarının daha da yükseldiğini göreceksin.Sana güveniyorum.

Bu karnedeki notlardan çok daha iyilerini alabileceğini biliyoruz.Bunun için planlı ve düzenli çalışmayı alışkanlık haline getirmeli, okuma problemini biran önce çözmelisin.Tatil senin için büyük bir fırsat.Her gün mutlaka sesli okuma yapmalısın. Tüm derslerden konu tekrarı yaparak bol soru çözersen ve okuma işini halledersen ikinci dönem kapasitene uygun notlar aldığını göreceksin. Sana güveniyorum.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.