19-20 Nisan AÖF Sınav Giriş Yeleri

AÖF sınav giriş yerleri, AÖF öğrenci girişi,  19-20 Nisan açık öğretim fakültesi sınav giriş yerleri

aofBahar Dönemi Ara Sınavı 19-20 Nisan 2014

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 07 – 08 Haziran 2014


AÖF SINAVA GİRİŞ YERİ İÇİN TIKLAYIN!


Öğrencilerin; AÖF ara sınav ve dönem sonu sınavlarına hangi il, bina, salon ve tarihte gireceği “Sınava Giriş Belgesi”nde yer alacaktır.

“Sınava Giriş Belgeleri” öğrencilerin adresleri ne posta ile gönderilmeyecektir. Öğrencilerin “Sınava Giriş Belgesi”nin dökümünü sınav tarihinden bir hafta öncesinden başlayarak AÖF Bürolarından veya http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresi “Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu (Türkiye)” linkinden T.C. kimlik numarası ve şifrelerini kullanarak almaları gerekmektedir.

Sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren yaklaşık 20 gün içinde http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresi “Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu (Türkiye)” linkinde yayımlanmakta ve öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuçlara ulaşabilmektedir. Sınav sonuçları öğrencilerinadreslerine ayrıca postalanmayacaktır.

SINAVA GELİRKEN YANINIZDA BULUNMAMASI GEREKENLER

Aşağıdakilerden herhangi birinin, kapalı durumda olmasına rağmen yanınızda bulunduğu tespit edildiğinde sınavınız geçersiz sayılacaktır.

1. Cep telefonu, telsiz, çağrı cihazı vb. iletişim araçları.

2. Dersle ilgili her türlü kitap, not vb.

3. Fotoğraf makinesi, kamera vb. görüntü kaydetmeye yarayan cihazlar.

4. Databank, taşınabilir bilgisayarlar vb. veri depolamaya elverişli elektronik cihazlar.

5. Ruhsatlı veya ruhsatsız her türlü silah

ÖNEMLİ UYARILAR

1. Kimlik kontrolleri, üst arama ve salona yerleştirme işlemlerinin zamanında tamamlanabilmesi için sınav saatinden bir saat önce sınava gireceğiniz binanın kapısında hazır bulununuz.

2. Sınava 15 dakikadan daha fazla gecikenler sınava alınmayacaktır. Sınav başladıktan sonraki ilk 15 dakika içinde, sınava geç kalan öğrenciler, Bina Sınav Sorumlusunun yazılı izin vermesi halinde sınava alınacaktır.

3. Yumuşak uçlu siyah yazan birkaç kurşun kalem ve iz bırakmadan silen silgi yanınızda olmalıdır. (Cevap Kağıdına siyah kurşun kalem dışında bir kalemle yapılacak işaretlemeler okutulamamaktadır.)

4. Öğrenci ve sınav hizmetleri için http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresini kullanabilirsiniz.

5. Öğrenci Kimlik Kartı veya Öğrenci Tanıtım kartınızı henüz almamışsanız, bağlı olduğunuz büronuzdan alınız.

6. Sınav sırasında hesap makinesi kullanılabilir. Ancak, alfabetik tuş takımı bulunan hesap makineleri (Databank, taşınabilir bilgisayarlar vb. özel elektronik cihazlar) kullanılmayacaktır.

7. Kıtalarından izinli olan er-erbaşlar dışında, resmi kıyafetle sınava girilmeyecektir.

8. Sınava gireceğiniz binayı sınavdan en geç bir gün önce görünüz.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.