12 Eylül 2015 Ek Sınav Giriş Yerleri

12 Eylül 2015 tarihinde yapılacak olan ek sınav giriş yerleri belli olmuştur.

  • Öğrencilerimiz sınav giriş belgesinde yazılı sınav merkezleri ve okullarda (salon ve sırada) girmek zorundadırlar.
  • Sınav giriş belgesinde bulunan açıklamaları okumanız ve uymanız yararınıza olacaktır.
  • Kayıt yenileme işlemi yaptırdığı halde dersini seçememiş öğrenciler ile kayıt yenileme ücretini yatırıp ders seçme işlemini gerçekleştirememiş öğrencilerin Ders Seçimi sistem tarafından yapılmıştır. Seçilen derslerden sınava gireceklerdir.
  • Askerlik (asker olma, askerden yeni terhis olma) cezaevi (cezaevine girmiş olma veya yeni çıkmış olma) zorunlu ikamet değişimi gibi (tayin, deprem, sel ve doğal afetlere bağlı ikamet değiştirme) ve sağlık nedenleri ile (raporlandırmak şartıyla) sınav giriş belgesinde belirtilen sınav merkezlerinde sınava giremeyecek öğrencilerimiz, il ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde oluşturulan sınav yürütme kurullarına başvurarak (Ankara ve ilçelerinde oturanlar dâhil) yedek salonda sınava girmek için başvurabilirler. Geçersiz mazeret veya basit nedenlerden dolayı yapılan başvurular kabul edilemez.
  • Yedek salonda öğrencilerin sınava alınması sınav sorguçlarının değerlendirilmesini geciktirmesi nedeni ile geçerli mazereti olan öğrencilerimizin yedek salonda sınava girebilmek için müracaat etmeleri rica olunur.
  • İl ve ilçe milli eğitim müdürlülerinde oluşturulan sınav yürütme kurulları, sınavla ilgili tüm iş ve işlemlerini Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün yayımlamış olduğu sınav yönergesi doğrultusunda yapacaklardır
  • Yedek salon iş ve işlemleri ile ilgili olarak Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü aranmayacaktır.
  • Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün iletişim bilgileri:

GÖLBAŞI KAMPÜSÜ

Tel:(0312) 497 40 00-497 40 90

(0312) 497 40 07

(0312) 497 40 08

Faks: (0312) 497 41 44-497 40 63

E Mail : odsgm_odydb@meb.gpv.tr

Genel Müdürlük (Beşevler)

Tel: (0312) 413 32 47/48

diplomaSınav Giriş Yerini öğrenmek için, Öğrenci numaranız ve şifreniz ile AÖL Bilgi Yönetim Sistemine giriş yaparak, Öğrenci Genel Bilgiler butonu altındaki Sınav Giriş Belgesi butonuna tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Sınava girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

SINAV GİRİŞ YERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.