11.sınıf felsefe 2.dönem 1.yazılı soruları (Arşiv)

11.sınıf felsefe 2.dönem 1.yazılı soruları, İngilizce 11.sınıf 2.dönem 1.yazılı soru ve cevap anahtarı

11.sınıf felsefe dersinde bir dönem içerisinde  en az 3 yazılı sınav yapıldığını biliyorsunuz. Özellikle 1.dönem felsefe yazılı sınavlarından düşük not alan öğrencilerin bu dönem daha titiz çalışmaları gerekiyor.

11.sınıf felsefe dersinde başarılı olmak için her iki dönemin puan ortalaması en az 50 olmalı veya yıl sonu başarı puanınız 50 üzerinde olmalı. Yani sizin felsefe dersinden geçmeniz için dönem ortalamanız 50 ve üzerinde olmalı.

2.dönem 11.sınıf felsefe yazılı sınavlarında başarılı olmak için titiz bir çalışma ve tekrarlar gerekir. Çıkmış 11.sınıf felsefe 2.dönem 1.yazılı sorularını çözmeniz sizin bu derste başarılı olmanızı sağlayacak.

İngilizce 11.sınıf 2.dönem 1.yazılı soruları için sitemizde bir arşiv oluşturduk. Sizde 2.dönem 11.sınıf felsefe 1.yazılı soruları arşivimizdeki soruları çözerek sorulacak soru kalıpları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

11.sınıf felsefe 2.dönem 1.yazılı sınavına hazırlık soruları arşivimiz her eğitim öğretim yılında ve döneminde yenilenmekte arşiv yeni 11.sınıf felsefe 2.dönem 1.yazılı örnekleri ile zenginleştirilmektedir.

11.sınıf felsefe 2.dönem 1.yazılı soruları arşivimiz öğretmenler için bir kaynak, öğrenciler için 11.sınıf 2.dönem felsefe yazılısına hazırlık soru örnekleri sunmaktadır.

11.sınıf 2.dönem 1.yazılı soruları arşivimize ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız.

11.Sınıf felsefe 2.dönem 1.yazılı soruları için tıklayınız

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.