AÖF sınav yerleri açıklandı! Tıkla Öğren

AÖF sınav yerleri açıklandı! Tıkla Öğren

AÖF sınav yerleri belli oldu. Anadolu Üniversitesi in AÖF bahar dönemi dönem sonu sınav giriş belgeleri öğrenci otomasyon sistemi üzerinden kolayca edinilebiliyor. Peki, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi dönem sonu sınavları ne zaman yapılacak? İşte, 2017 sınav takvimi ve AÖF sınav giriş belgesi sorgulama sayfası!

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN.

AÖF DÖNEM SONU SINAVI NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi son sınavları 3 Haziran 2017 - 4 Haziran 2017 tarihlerinde gerçekleşecek. AÖF sınavına girecek olan öğrencilerin yanlarında kimliklerini ve sınav giriş belgelerini bulundurmaları zorunludur.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

AÖF dönem sonu sınavına katılım sağlayacak olan öğrenciler, Anadolu Üniversitesi in resmi internet sayfasında yer alan öğrenci sistemine giriş yaparak sınav giriş belgesine erişebilecekler. AÖF sınav giriş belgesinin görüntülenebilmesi için T.C. kimlik no ve öğrenci şifresinin sisteme girilmesi yeterli.

AÖF SINAVINDA GEREKLİ BELGELER

* Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi
* Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askeri öğrenciler için askeri kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER