8.sınıf 2.dönem merkezi sistem TEOG puanı hesaplama

2.dönem merkezi sistem puanı hesaplama, 2.dönem merkezi sistem puanı hesaplama, 2.dönem meb teog puanı hesaplama, 2.dönem 8.sınıf merkezi sistem puanı hesaplama

8.sınıf 2.dönem merkezi sistem sınavları yapıldıktan sonra en merak edilen konuların başında kim kaç doğru yaptı? hangi öğrenci kaç puan alacak?

8.sınıf merkezi sistem puan hesaplama sayfamız MEB ile birebir puan hesaplama yapan bir sayfadır. Onbinlerce öğrenci 2013-2014 merkezi sistem 2.dönem puan hesaplama işlemini sitemizden yaptı.

2.dönem merkezi sistem puanınızı hesaplamak için tıklayınız

Sitemizin merkezi sistem puan hesaplama sayfasını ziyaret ettiğinizde aşağıdaki gibi bir hesaplama ekranı göreceksiniz. Bu alanda ders seçip doğru sayınızı girdiğinizde o derste o dönem için alacağınız puanı öğrenmiş olacaksınız.

Heman aşağıdaki alanda ise 1.dönem ve 2.dönem merkezi sistem ortak sınav puanını sorgulama ekranı göreceksiniz. Aşağıdaki alana sadece 2.dönem merkezi sistem puanlarınızı girerseniz 8.sınıf 2.dönem merkezi sistem puanını yani 2.Dönem Ağırlıklandırılmış Ortak Sınav Puanını öğrenmiş olacaksınız. 2.dönem puanlarını girdiğinizde ise 2.Dönem Ağırlıklandırılmış Ortak Sınav Puanı (AOSP) , Ağırlıklandırılmış Ortak Sınav Puan Ortalamanızı (AOSP) ve 2013-2014 TEOG Yerleştirmeye Esas Puan (YEP) puanınızı öğrenmiş olacaksınız.

Bir diğer alanımız ise TEOG Merkezi Sistem Puanı Sonuç Öğrenme Ekranıdır. Bu ekranda girdiğiniz verilere göre 8.sınıf 1.dönem merkezi sistem puan hesaplama sonucunuzu, Ağırlıklandırılmış Ortak Sınav Puan Ortalamanızı ve 2013-2014 TEOG Yerleştirmeye Esas Puanınızı yani tercih puanınızı öğrenme imkanını bulacaksınız.

2.dönem merkezi sistem puanınızı hesaplamak için tıklayınız

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER