Yeşilay Haftası ile ilgili şiirler,kutlama programı

Yeşilay Haftası ile ilgili şiirler,kutlama programı

Her sene Mart ayının ilk haftası olarak tabir edilen 1-7 Mart tarihleri arasında ülkemizde Yeşilay haftası olarak kutlanmaktadır.

Yeşilay haftası ülkemizde alkollü içeceklerin ve sigara, puro gibi dumanlı çiçeklerin zararlarına dikkat çekmek için kutlanır. Elbette uyuşturucu maddelerin zararları da yeşilay haftası kutlamalarının içeriğinde yer alır.

Günümüzde sigara, alkol, uyuşturucu gibi zararlı maddelerin kullanım yaşı ne yazık ki artık iyice düştü. Aile içi şiddet ve sevgisizlik, ekonomik ve sosyal sorunlar insanları bunalıma itmeye başladı ve buhranda insanlar kurtuluş yolu olarak bu zararlı maddelere yöneldi. Elbette bu çok ama çok büyük bir yanlıştır çünkü insanlar ne kadar kötü durumda bile olsa bu tür zararlı maddelere yönelmemeli psikolojik destek almalıdırlar. Bu zararlı maddeler insanları daha büyük karmaşalara itecektir.

Bizler sorubak.com olarak yeşilay haftasının ülkemizin her köşesinde heyecanla kutlanmasını, yeşilay bilincinin nesilden nesile aktarılmasını temenni etmekteyiz. Bu amaçla sitemizde yer alan Yeşilay Haftası başta olmak üzere her sene düzenli olarak sizlere ulaştırmaya çalıştığımız yeşilay haftası kutlama programları,yeşilay haftası şiirleri, yeşilay haftası sunular, yeşilay haftası konuşma metinleri,yeşilay haftası özlü sözler,yeşilay haftası güzel sözler, yeşilay haftası boyama çalışamaları, yeşilay haftası görselleri ile bu önemli belirli gün ve haftanın daha çok pekiştirilmesini istemekteyiz. Aşağıdaki bağlantılardan yeşilay haftası ile ilgili bütün bilgilere ulaşabilirsiniz.

Yeşilay Haftası Şiirleri

2012-2013 yeşilay haftası sunusu

yeşil ay haftası sunusu 2012-2013

yeşilay haftası afiş boyama çalışması

2012-2013 yeşilay haftası şiirleri,konuşma metinleri

yeşilay haftası ile ilgili önemli bilgiler, şiirler

en güzel yeşilay haftası şiirleri 2012-2013

yeşilayın tarihi 2012-2013

yeşilay haftası konuşma metni,güzel sözler ve şiirler 2012-2013

1-7 Mart Yeşilay haftası kutlama programı ve şiirleri

yeşilay haftasının yararları-zararları,şiirler,özlü sözler 2012-2013 yeşil ay haftası kutlama programı 2012-2013

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER