2016 TEOG sınavında 2 soru iptal edildi.

2016 TEOG sınavında 2 soru iptal edildi.
Milli Eğitim Bakanlığınca, 25-26 Kasım 2015 e, 1. Dönem Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında yapılan ortak sınavlara ilişkin, Türkçe ile TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük derslerindeki birer sorunun yargı kararı gereği tüm öğrenciler için doğru kabul edilerek değerlendirileceği bildirildi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, 1. Dönem Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında 25-26 Kasım 2015 e yapılan ortak sınavlara ilişkin, Türkçe ile TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük derslerindeki birer sorunun yargı kararı gereği tüm öğrenciler için doğru kabul edilerek değerlendirileceği bildirildi.

25-26 Kasım 2015 tarihinde yapılan 1. Dönem Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş sistemi kapsamında yapılan ortak sınavlara ilişkin Türkçe dersi A kitapçığı 8inci soru ile TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersi A kitapçığı 4üncü soru, yargı kararı gereği tüm öğrenciler için doğru kabul edilerek değerlendirilecektir. YEP sonuçları 29 Haziran 2016 tarihinde http://www.e-okul.meb.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır.

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER