2016 AÖL Ek Sınav Sonuçları Açıklandı.

2016 AÖL Ek Sınav Sonuçları Açıklandı.

EK SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

21 Ağustos 2016 tarihinde yapılan 2015-2016 eğitim-öğretim yılı ek sınav sonuçları açıklanmıştır.

Sınav sonuçlarınızı Öğrenci Girişlerinden sisteme girerek Öğrenci Genel Bilgiler menusu altındaki Sınav Sonuçları veya Dönem Dersleri seçeneklerinden (2015/4.dönem) öğrenebilirsiniz.

Mezun olan öğrencilerimizin diplomaları sonuçlar açıklanmasından sonra en kısa süre içerisinde hazırlanarak koordinatör Halk Eğitim Merkezlerine gönderilecektir.

Mezun olduğuna dair belgeye ihtiyaç duyanlar işlemlerini yaptırdıkları irtibat bürolarına (Halk Eğitim Merkezi ve Mesleki Eğitim Merkezi) başvurabilirler. (Çok zorunlu olmadıkça, çıkma belgesi istemeyiniz bunun yerine İlgili Makamamezuniyet yazısı alabilirsiniz.)

Mezuniyet incelemesinde olan öğrencilerimiz çıkma belgesi alamazlar.Mezuniyet İncelemesinde olan öğrencilerimizin durumları gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra mezun konuma geleceklerdir.

Sınav sonuçlarına itirazı olan öğrencilerimiz, sınav sonuçlarının www.aol.meb.gov.tr internet adreslerinde yayımlanmasından itibaren en geç 5 beş takvim günü içerisinde dilekçe ekinde, 20 TL itiraz harcını bankalara (T.C Ziraat Bankası, Türkiye Halk Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası şubelerinden herhangi birine) yatırdığını gösteren makbuzla birlikte Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü e müracaat etmesi gerekmektedir. Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne bu yönde yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

Sınav sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız.

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER