2015 Mühendislik Tamamlama Yerleştirme Sonuçları ve Taban Puanlar

2015 Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programları Giriş Sınavı (2015-Mühendislik Tamamlama): Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ

2015-Mühendislik Tamamlama sınavı sonuçlarına göre tercih yapan adayların yükseköğretim programlarına merkezi yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Yerleştirme sonuçları, 11 Eylül 2015 tarihinde saat 15.00 en itibaren ÖSYM inhttps://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri ilgili Üniversite tarafından 14-18 Eylül 2015 tarihleri arasında yapılacaktır. Kayıt için adayların, yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu Üniversiteye süresi içinde başvurmaları gerekmektedir.

Yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler ekte verilmiştir.

2015-Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programları Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER